durere la incheietura piciorului

22-05-2010
geo_ana
Nu este medic/terapeut
geo_ana
buna ziua. De aproximativ o saptamana ma doare piciorul stang in partea de sus, la imbinarea dintre picior si trunchi, durerea fiind localizata exact pe acea "cuta" si cateodata la umele rasuciri se duce durerea si in partea pubiana. Nu ma doare tot timpul, doar cand ridic piciorul mai mult sau ma rasucesc intr-un anumit fel si nu este o durere insuportabila, mai mult ca o jena. De o luna de zile fac exercitii fizice, dar durerea a a aparut doar de aproximativ o saptamana, timp in care am continuat cu exercitiile. Poate fi vorba de hernie de disc??.Mentionez ca nu ma doare spatele sau coloana, sunt fata si am 20 ani. Va multumesc anticipat
3 comentarii
0
23-05-2010, ora 20:42
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Probabil este o suprasolicitare a ilio-psoasului sau a ischio-gambierilor, dar pot fi si alte sute de diagnostice posibile.
Un consult ortopedic specializat va elucida problema.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
0
26-05-2010, ora 18:52
geo_ana
Nu este medic/terapeut
geo_ana
Va multumesc frumos pentru raspuns. A mai trecut durerea, insa tot ma mai jeneaza daca tin piciorul incordat mai mult timp sau la anumite rasuciri, dar in principiu e mult mai bine. Daca este vorba de unul din diagnosticele enumerate de dvs mai sus imi pot relua exercitiile fizice sau trebuie sa astept pana cand trece durerea de tot?? Cam cat timp dureaza pana cand se vindeca?? Pot face ceva sa grabesc vindecarea??
0
26-05-2010, ora 23:52
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Este preferabil sa asteptati vreo 6-8 saptamani, iar reluarea acestor exercitii sa se faca progresiv, evitand pentru inceput solicitarea ilio-psoasului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: