durere intre umar si coloana

11-02-2015
mystretz
Nu este medic/terapeut
mystretz
Salut. Ma numesc Cristi, sunt barman de profesie si vin cu o intrebare urgenta.Acum 2 zile cand eram la munca fac un cocktail.. Toate bune si frumoase pana cand a trebuit sa il shake-resc ca de aici mi-a plecat problema... Termin de shaker-it si simt deodata o durere imensa intre omoplat si coloana pe parte dreapta... o durere atat de puternica incat nici capul nu pot sa il misc prea bine ca atunci cand se intind muschii spatelui pe partea respectiva ma doare de imi vin calduri.
Ieri dimineata parca parca ceva mai bine era.. asta pana seara pana s-a umplut iar localul si a venit iar un cocktail de facut.. Exact ca si cel cu pricina de seara trecuta necesita metota shake-ririi. Doar ca de data asta durerea e cu mult mai intensa.
Si ca sa nu uit ca poate ar fi de folos in locul de unde simt ca pleaca durerea simt muschiul foarte tare si daca il apas simt cea mai mare durere. Ma puteti ajuta cu ceva ? Poimaine trebuie sa o iau de la capat iar si nici nu pot sa muncesc din cauza durerii prea bine.. Va multumesc anticipat
4 comentarii
0
11-02-2015, ora 14:30
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Poate fi vorba despre o patologie de supra-solicitare tendino-musculara (tendinopatie), poate fi vorba despre un sindrom compresiv cervical (hernie de disc) sau multe altele.
Puteti incepe printr-un consult la ortoped.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
11-02-2015, ora 14:48
mystretz
Nu este medic/terapeut
mystretz
si un remediu pentru supra-solicitare imi puteti zice ? inca nu vreau sa ma gandesc la hernie de disc la varsta asta plus ca greutati nu prea ridic.
Si cum am mentionat durerea nu imi vine din coloana ci dintre omoplat si coloana.. Respectiv muschiul acela...
Merci
0
11-02-2015, ora 14:50
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Remediul pentru supra-solicitare este evident: reducerea solicitarii fizice, respectiv a eforturilor care provoaca suferinta.
Durerea mentionata de D-voastra se regaseste printre simptomele herniei de disc cervicale (hernia de disc cervicala nu are legatura cu greutatile ridicate, precum hernia de disc lombara).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
17-12-2020, ora 22:50
Paraipan96
Nu este medic/terapeut
Paraipan96
Bună seara, de ceva timp încoace capul numai este pe aceeași poziție cu corpul meu.. Este împins în fata și ma doare foarte tare în zona umerilor. Ce pot face sa scap de aceasta postura +durere?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.