durere insuportabile de masea de trei zile

19-05-2010
veronica secas
Nu este medic/terapeut
veronica secas
buna ziua am apelat la dumneavoastra pentru a-mi da un sfat.am trei zile de cind ma doare o masea foarte tare, o sa am posibilitatea de a merge la dentist peste 2 zile pina acum am incercat sa opresc durerea cu ustroi, sa clatesc gura cu apa cu sare, si neincetate medicamente de KETANOV, dupa atitea incercari imi amorteste durerea pe vreo 2 ore si incepe din nou.spuneti-mi va rog ce sa mai fac ce tratament sa iau pentru primul ajutor.maseaua are gaura si este foarte mare, am fost la medic de vreo trei ori de mi-a scos nervul la aceasta masea si am in continuare am dureri.multumesc si va rog ajutati-ma.
5 comentarii
0
19-05-2010, ora 12:02
Piulitzul
Nu este medic/terapeut
Piulitzul
retratamen..la acelasi medic sau la altul. extractie.
si scapi de dureri
0
19-05-2010, ora 12:04
veronica secas
Nu este medic/terapeut
veronica secas
asta am inteles, dar pentru primul ajutor acasa sa scap de durere ce trebuie sa mai folosesc pentru a scapa de durere
0
19-05-2010, ora 14:09
alice_gl
Nu este medic/terapeut
alice_gl
Buna,
Acum 2 saptamani am facut un abces la dintii din fata- jos. Luam deja amoxicilina de 500 pentru ca aveam gatul inflamat si am zis ca va rezolva si problema abcesului. Dupa cateva zile am terminat problemele cu gatul dar barba mea s-a imflat. Am inceput tratament cu augmentin de 1g/12 ore si ketonal 1/12 ore si de 4 zile nu simt nici o ameliorare.
Mai mult infectia a coborat sub barba si ma doare de cate ori incerc sa vorbesc. Salariul nu l-am luat de vreo 2 luni asa ca nu prea am cu ce sa ma duc la dentist :(( si incepe sa-mi fie teama. Cand ar trebui sa dea inapoi imflatura??? Ar trebui sa schimb tratamentul?
0
19-05-2010, ora 18:55
skincod
Nu este medic/terapeut
skincod
Pentru a scapa de durerea de masea incercati un remediu homeopat foarte simplu pe care il puteti face singura acasa.Aveti aici cum se trateaza live o durere de masea.
http://forum.romedic.ro/prod/Durere_Insuportabila_042480.html
Din pacate scarface nu se mai afla pe acest forum, dar v-am trimis un mesaj privat unde il puteti contacta
Sanatate multa !
0
01-12-2018, ora 18:36
Andrei0202
Nu este medic/terapeut
Andrei0202
Am avut probleme cu a doua măsea, din stânga pe partea de jos a maxilarului și am decis sa merg la stomatolog. Astfel, am ajuns la stomatolog și aceasta mi-a curățat maseaua și mi-a pus niste substanțe. A doua ședință mi-a deschis din nou maseaua și a băgat niste ace acolo. Țin să menționez că m-a durut, însă durerea era suportabila. Iar la a treia ședința, când a încercat sa îmi scoată pansamentul și să umble din nou pe canal mă durea insuportabil acea măsea. Stomatologul nici macar nu se putea atinge de ea. Astfel m-a trimis după cum a spus dumneaei, , la un specialist, , . Am fost la specialist și a zis că trebuie scoasa pentru că acea carie ajunsese nu stiu unde ( nu mai țin minte termenul folosit). Și cand sa incerce sa mi-o scoată după prima anestezie, nu mai puteam de durere. Aveam partea stângă amorțită însă maseaua, nu. Mi-a mai făcut 3 anestezii și degeaba. Durerea era insuportabila și a reușit doar sa îmi spargă puțin maseaua. Mi-a dat tratament ( amoxicilină la 6 ore și ibuprofen cu metronidazol. 250mg la 8 ore) și a zis sa revin lunea viitoare, care va fi poimâine. Sper sa nu mă mai doară la fel de rău. Țin să menționez că mă doare și acum tare, însă durerea cedează după ce iau ibuprofenul. Am inceput sa am frica de dentist, cu toate că am fost foarte curajos și puternic la început. Durerile de care am avut parte au fost insuportabile... Va rog sa îmi oferiți un sfat... Orice îmi poate fi de ajutor... Va mulțumesc din suflet ! Țin să menționez că în prezent maseaua mă doare când, , sug, , din ea și când ating cu limba, ea fiind desfăcută oarecum.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Soluții pentru calmarea durerilor de dinți
  •