durere in zona testiculelor...

01-04-2009
cristi2008
Nu este medic/terapeut
cristi2008
cand stau p scaun mai mult timp simt uneori o durere continua in zona testiulelor...o durere prekum o presiune.si am impresia ca si temperatura e putin ridicata in zona...dak ma ridic si umlu durerile dispar.dak am vezica mai plina si simt nevoia sa merg la baie...ceea ce se intampla mai des k d obicei.simt k nishte intzepaturi usoare in zona abdominala inferioara in partea dreapta mai mult.dupa urinare durerile dispar. am fost la un medik.dar fiind unul tanar...nu prea experimentat a zis ca am o prosttita.nu se trateaza eu unul nu prea cred. ma puteti ajuta cu un sfat va rog??
2 comentarii
0
01-04-2009, ora 23:33
cristi2008
Nu este medic/terapeut
cristi2008
P.S. durerile le simt mai mult in anotimpurile reci.toamna si iarna.in ultimele 2 zile am avut dureri abdominale in zona inferioara si scaun moale.durerile din zona testicolelor le simt mai exact pe canalele care pleaka din testicol chiar langa acestea
0
02-04-2009, ora 19:42
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Trebuie sa te vada un urolog mai cu experienta ; poate fi o prostatita sau o orhiepididimita ; poate ca e necesar si un examen al secretiei uretrale.Ia trimitere si du-te la altcineva.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.