Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

durere in zona ficatului si a apendicelui

20-03-2008, ora 00:00
Autor: gaby2008
buna ziua! de o saptamana am o durere surda(ma tine ceva)in zona ficatului+apendice....daca stau in picioare sau intins in pat nu simt nimica...doar dak stau aplecat sau pe scaun simt ceva acolo da nu tot mereu....am fost la doctor si ma palpat pe abdomen da nimik....nu ma doare la palpare,efort pot sa fac,da simt eu ca e ceva acolo.....ati avea vreo idee ce poate fi?
va multumesc!
4 comentarii
24-03-2008, ora 00:00
Autor: Dr. Ana-Maria Slanina | Dr. As. univ. Dr. Ana-Maria Slanina - Medicina de familie, Iasi
O ecografie abdominala ar indica daca sunt probleme la vezica biliara, ficat sau rinichiul drept. De asemenea, un examen coproparazitologic + coprocultura + coprocitograma care pot preciza eventuale probleme intestinale. Poate fi vorba de un spasm al colonului daca nu se identifica alte modificari. In plus, efectuati un sumar de urina + urocultura.
24-03-2008, ora 00:00
Autor: gaby2008
am vorbit de ecograf si deabia in aprilie e liber....sper sa nu fie ceva grav...la inceput am crezut k poate fi apendicita dar nu e nu???spasm al colonului nu cred k am scaune normale.
30-03-2008, ora 00:00
Autor: 2510
ar fi bine sa mergeti la un consult chirurgical,sa nu aveti totusi o apendicita subacuta.iar durerea/jena pe care o simtiti in dreptul ficatului ar putea insemna un apendic subhepatic.o alta probabilitate este sa aveti o problema cu colecistul sau un tip de hernie al peretelui abdominal.ati mai avut vreodata probleme ale tractului digestiv?ati facut vreun efort mai mare in ultimul timp?
30-03-2008, ora 00:00
Autor: gaby2008
probleme ale tractului digestiv nu am avut.....si efort:jena a inceput cand mam ridicat dp scaun....si mam ridicat un pic mai brusc si atuncia ma intepat mai tare...da dupaia doar jena.....acuma nu o mai simt...da maine merg la ecograf!...multumesc
Adaugă un comentariu / răspuns


Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cafeaua decofeinizată ar putea ajuta la sănătatea ficatului
  • Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK