durere in spate de o saptamana

23-03-2007
feri
Nu este medic/terapeut
feri
am 29 de ani si de o sapatamina am o durere in spate palpitatii si o stare de agitatie ma mai dore si umarul stg precizez ca tensiunea 130 cu 83 am luat ceai de paducel la indicatia unei cunostinte dar nu am obs nimic, astept sugestii va multumesc!
2 comentarii
0
23-03-2007, ora 00:00
Dr.Craciun Anca
Identitate neconfirmată
Dr.Craciun Anca
Buna Feri! Cam devreme pentru hipertensiune arteriala. La varsta ta si la simptomele tale ar putea fi secundara unei afectiuni renale. Si cum odiseea investigatiilor clinice incepe de la medicul de familie, acolo trebuie sa mergi prima data. Iti doresc multa sanatate!
0
01-05-2011, ora 08:40
delllia
Nu este medic/terapeut
delllia
Pare a fi angina pectorala, ea poate aparea la treceri bruste de la o temperatura la alta, eforturi fizice si intelectuale (concentrare maxima, IT calculatoare ), alergari in forta, mese copioase cu exces de alcool si tutun, suparari, (decese in familie divorturi certuri in casa, vizionarea filmelor horror, sau infectii in organism, streptococi stafilococi (unele se fixeaxa pe valve ) de la o amigdalita purulenta, un virus de la o raceala, o infectie in alte locuri, cum ar fi :urinara de la pietre sau nisip, de la apendic, sau parazitoze intestinale (ele aduc cele mai mari neplaceri ), daca sunteti casatorit si aveti copii sa stiti ca, copii aduc de la scoala si gradinita o gramada de limbrici si alti viermi intestinali care se pot mainifesta asa, si nu in ultimul timp o boala coronariana dar asta sa ramana ultima de investigat pentru ca sunteti tanar si daca n-ati avut pana acum simptome inseamna ca nu exista malformatii congenitale, sanatate si numai bine. La medic, luati-o incet, pe rand, vedeti de la ce ati facut infectie, primul drum la parazitolog, faceti coprocultura si analize mai complexe pentru infectii si viermi,.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Insomnia este implicată în apariția durerilor de spate
  • Efectul magneziului asupra tensiunii arteriale (meta-analiză)
  • Te doare spatele? Nu este din cauza vremii!
  • Cât trebuie să fie tensiunea arterială normală?
  • Cum se măsoară tensiunea arterială?
  • Cum alegi un tensiometru electronic?
  • Tensiunea arterială înregistrează un declin cu 14-18 ani înainte de finalul vieții
  • Topul greșelilor unui hipertensiv
  • Cauze mai puțin evidente pentru durerea de spate
  •