de cateva saptamani a inceput sa ma doara sanul stang, aproape de sub brat

10-07-2008
@chris
Nu este medic/terapeut
@chris
in urma cu cateva saptamani a inceput sa ma doara sanul stang, aproape de sub brat, am facut o mamografie si mi s-a spus ca este vorba despre estrogen, si imi trebuie un tratament pe baza de hormoni, din lipsa de timp, sau de bani, sau amndoua, nu am ajuns la un dr. ginecolog.de cevatimp a inceput sa ma doara si cel de-al doilea san(lipsa aproape totala de sex in viatza mea)am 29 ani, un sfat daca se poate?trebuie sa fiu f ingrijorata?
3 comentarii
0
13-07-2008, ora 00:00
morena1r
Nu este medic/terapeut
morena1r
Draga mea, a fost neaparata nevoie de mamografie???Mamografia se recomanda dupa 40 de ani...Ideal ar fi sa-ti reglezi viata sexuala, pe cat poti.Si mergi, totusi la un alt medic care sa-ti recomande un tratament hormonal adecvat.In afara de durere mai ai si noduli, ceva?Pupici si mai tinem legatura!
0
13-07-2008, ora 00:00
@chris
Nu este medic/terapeut
@chris
am simtit ceva la palpare, nu cred ca noduli, de fapt nu stiu, ceva mai tare decat masa obisnuita a sanului, de aceea am fost speriata si am apelat la mamografie, oricum sunt constienta ca 4-5 ani nu mai pot face o alta mamografie. merci pt sfat morena.
0
15-07-2008, ora 00:00
diai
Nu este medic/terapeut
diai
Ecografie ai facut ? Se poate face gratuit daca ai trimitere de la medic si adeverinta de salariat.Sfatul meu este ca pentru probleme cu sanii sa te adresezi unui oncolog.Sanatate multa si nu amana vizita la medic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: