Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

durere in gat!

26-12-2012, ora 13:39
asta daca o si pot numi asa!simptomele sunt cat se poate de confuze, cel putin pentru mine!nu am durere in gat in timpul mestecatiei sau in timp vorbitului, doar senzatia ca ceva e in neregula si acel ceva imi activeaza durere la nivelul capului, mai ales pe ceafa, durere de maxilar si durere pe interiorul obrajilor!uneori simt nod in gat plus durere de gatlej!in astfel de momente durere mi se accentueaza la aplecarea capului sau daca stau c fata in sus, intinsa si mi se diminueaza daca stau asezata cu fata in jos, intinsa!simpomele au aparut acum maxim 2 luni!pana acum 4 luni am fost fumatoare, dar nu in exces, in jur de 5 tigari pe zi!are cineva idee ce poate fi?va multumesc anticipat!multa sanatate
1 comentarii
27-12-2012, ora 13:39
Autor: RaulDuke
orice ar fi, nu este (cel putin inca) un subiect de discutata pe aceasta sectiune a forumului, si asta e bine. iar pentru diagnostice in general, sau orice necesita un consult, trebuie sa vorbesti cu medicul de familie, nu sa ceri pareri la intamplare pe internet. nu ajungi nicaieri asa.
Acest topic a fost închis. Pentru a continua discutia intrati pe forumul nou (cititi mai jos).

Discutiile despre tumori benigne si cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Au fost mutate atat subiectele si comentariile din aceasta sectiune, cat si profilele utilizatorilor .

Utilizatorii implicati in discutii pe aceasta sectiune:
Pentru a continua discutia acolo trebuie doar sa va logati cu aceleasi date de logare ca si pe forumul ROmedic. (Nu va faceti un cont nou!)

Utilizatorii noi:
Intrati pe Ghid-Cancer.ro pentru a posta o intrebare despre cancer.