durere in anus

03-10-2008
laur77
Nu este medic/terapeut
laur77
Buna ziua, va scriu in speranta ca imi veti da un sfat. Acum 5 zile am stat toata ziua pe scau la birou intr-o pozitie mai mult pe spate, iar la un moment dat mi-a amortit noada. Seara cand am ajuns acasa am simtit o durere in anus ca de intindere musculara. Ma doare cand strang din fund dar nu foarte tare. Mi-am dat cu Hemorzon si nu am simtit nicio imbunatatire a situatiei. A doua zi mi-am dat cu Hemosan si parca am simtit o ameliorare a durerii. Acum nu ma mai doare decat cand stau pe scaun sau prea mult in picioare. Cand stau in pat nu ma doare deloc decat cand strang din anus. M-am documentat pe internet si nu cred ca am hemoroizi, nu am scaun cu sange, nu am iesit greu afara in ultima perioada, nu am nicio vena iesita afara din anus. Singurul lucru de care mi-am dat seama este in momentul in care imi dau cu crema (Hemosan) in anus este ca simt parca niste muschi contractati. As vrea sa incerc o alta crema antiinflamatoare (ex. indometacin crema) sau ceva ce-mi recomadati dvs. As vrea totusi sa incerc un tratament acasa 3-4 zile si daca nu da rezultate fac o programare la o clinica specializata. Intr-o dimineata am luat un agocalmin pastila si in 20-30 min mi-a trecut durerea, care a reaparut abia seara dupa o alta zi de stat pe scaun (am incercat sa stau mai putin pe scaun la birou in perioada asta...) V-as ruga, daca puteti sa-mi dati un sfat, sa incerc o alta crema caci poate totusi nu e o problema grava. In acest moment nu simt durere, simt o jena mai mult doar cand strang din anus.
As aprecia foarte mult daca mi-ati raspunde la acest mail.
Va multumesc.
3 comentarii
0
21-10-2008, ora 12:57
laur77
Nu este medic/terapeut
laur77
am aflat ce am! un abces ano-perianal si datorita dr. Horia Roman de la Proctoclinic ma simt extraordinar!
0
27-08-2010, ora 20:23
demmi
Nu este medic/terapeut
demmi
Buna ziua am si eu o problema.Mereu am senzatia de defecatie incompleta.Din ce cauza?
0
17-04-2018, ora 12:37
Ionica Nadia
Nu este medic/terapeut
Ionica Nadia
Bună ziua!
Am si eu o problemă, de o perioadă de timp am dureri la anus, simt ca este umflați il simt ca si cum ar fi iesit afară. Mă duc la baie si încet il bag la loc, ma deranjează si cand stau in pat, pe scaun, chiar si atunci cand merg, ce poate fi ?
Mentionez ca nu sânt si nu am fost constupata din contra de vreo doi, trei ani am doar dearee, dureri groaznice de burtă si crampe, sincer nu am fost atentă sa vad dacă sangerez.
Ce poate fi ? Ce trebuie sa fac ?
Vă mulțumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: