durere groaznica de stomac, lipsa poftei de mancare | Forumul Medical ROmedic

durere groaznica de stomac, lipsa poftei de mancare

16-12-2014
fishingmaster
Nu este medic/terapeut
fishingmaster
Am durere groaznica de stomac, mai precis de la stomac durerea pleacă undeva in stânga sub coasta si coboară spre buric, durerea este intensa, surda si am luat destule medicamente dar nu ma lăsa deloc, mănânc foarte puţin nu am pofta, si imediat după masa la10 minute ma doare si mai tare stomacul parca îmi fierbe bolboroseşte si am foarte multe gaze am o senzaţie de a ma duce la toalet imediat după ce mănânc ceva scaunul este mai mereu moale, si patrca elimin si hrana parţial nedigarata, ma tem pentru ca nu am mai avut aşa ceva am uitat sa precizez ca durerile astea le am de vreo 2 luni si in acest timp am făcut si o endoscopie digestiva ânalize de sanga test de helicobacter (care a ieşit slab pozitiv)si am luat antibiotic7zile dar durerea asta de stomac tot persista vreau sa fac si o colonoscopie o fi de la colon dar totuşi nu vad legatura cu stomacul şi durerea asta, chiar sa nu vadă doctorul de unde vine aceasta durere, sa nu îmi găsească un tratament, eu sunt si mai panicos din fire îmi fac tot feluri de ganduri, nu cred ca te poate durea ceva aşa din senin si sa nu vadă ni!eni nimic
11 comentarii
0
17-12-2014, ora 03:42
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Singura solutie este sa apelati la medicul gastroenterolog care va va coordona investigatiile.
Daca nu s-a gasit pana acum cauza durerilor dumneavoastra, consider ca ar fi utila si o tomografie computerizata abdomino-pelvina.
Dr Petre Muresan
0
17-12-2014, ora 06:49
fishingmaster
Nu este medic/terapeut
fishingmaster
Dar la endoscopie digestivă chiar nu se poare vedea nimic, sau ct de abdomen este mai realist, sau aştept sa fac si colonoscopia sa vad si rezultatul de acolo sa stiu ce fac in continuare
0
17-12-2014, ora 16:49
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Daca sunteti deja programat pentru colonoscopie, va rog sa o faceti.
Astept sa-mi trimiteti rezultatul si vom vedea ce este de facut in continuare.
Dr Petre Muresan
0
17-12-2014, ora 20:12
Rasfat
Nu este medic/terapeut
Rasfat
Buna seara!
Problemele mele cu dureri in partea dreapta au inceput de circa 1 an, am trecut prin: ecografie abdominala, endoscopie, colonoscopie, CT abdominal, tranzit baritat, toate au iesit bine, dar am tranzit accelerat. Diagnostic: colon iritabil. Tin regim de circa 10 luni si am urmat tratament cu spasmomen si debridat, beau circa 1 1/2 ceai/zi si crizele cu dureri, bolboroseli, scaune moi sau apoase revin.
De circa 10 zile am dureri de stomac dupa masa, ma balonez f. rau si nu am pofta de mancare, slabesc in continuare. Precizez ca am si anxietate, nu stiu ce a fost intai CI sau anxietatea, acum iau tratament cu trittico si rivotril. Este posibil ca lipsa poftei de mancare sa fie de la medicatie?
0
17-12-2014, ora 20:38
fishingmaster
Nu este medic/terapeut
fishingmaster
Nu cred ca lipsa poftei de mâncare este de la medicamente cred ca mai degrabă tot de la stomac este de la digestia rapida si de la balonare beau si eu 1litru de ceai pa zi (de sunătoare, ghimbir)regim ţin de mănânc numai fierturi, si am făcut si au analize la gastro mai puţin colonoscopie care o fac marţi pe 23la spitalul sanador(si de care sincer mi_ecam frica, )am citit ca ai cam aceleaşi simptome si totuşi cu atâtea analize si medicamente nu se găseşte rezolvare aştept si eu sa fac colonoscopia si mai ţinem legatura
0
17-12-2014, ora 21:33
Rasfat
Nu este medic/terapeut
Rasfat
Pentru pregatire poti sa iei doar 2 pliculete cu prafuri Picoprep, are gust de oranjada si e mult mai usor de suportat decat Fortransul. Sub anestezie nu prea iti mai aduci aminte cum a fost, dar pt. mine pregatirea afost grea. Iti doresc sanatate multa! Mai vorbim, sa ne spui rezultatul!
0
17-12-2014, ora 23:01
fishingmaster
Nu este medic/terapeut
fishingmaster
Dar de ce trebuie sa îţi facă anestezie pt asta doare sau nu poţi suporta tubul ala, eu am făcut pana acum 2 endoscopii digestiva si la prima mia făcut anestezie si vreau sa spun ca am simţit tot, iar la a doua am făcut fara si vreau sa spun ca nu a fost chiar aşa rău depinde cred si de doctor cat de priceput e si ce mana are (mai delicata vreau sa spun)
0
20-12-2014, ora 19:11
Rasfat
Nu este medic/terapeut
Rasfat
Eu am facut colonoscopia cu anestezie, dar de la altii care au facut-o fara, am auzit ca a fost destul de neplacut.Mie si dr. mi-a recomandat anestezia.
Iti urez succes si sa fie totul bine. Te asteptam cu stiri.
0
14-01-2015, ora 02:04
krisskross
Nu este medic/terapeut
krisskross
Daca o faci cu anestezie totala este mai bine ptr mine a fost cel mai bine.Mie miau gasit un polip belign si mi l au scos pe loc.Nu se simte deloc in 10 min esti gata mult succes
0
14-01-2015, ora 09:19
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Cu tot respectul pe care vi-l port vreau sa precizez ca termenul medical este de polip benign si nu altfel.
dr Petre Muresan
0
14-01-2015, ora 11:22
krisskross
Nu este medic/terapeut
krisskross
da aveti dreptate ma scuzati am scris gresit. Domnule doctor am si eu o problema asemanatoare cu a lui..fhishingmaster..de aproape o luna fara pofta de mancare, dureri capul pieptului, arsuri, scaun moale o data pe zi durerea apasa in jos sub coaste in partea stanga citeodata si dreapta dindu mi senzatia de umflatura, imbalonare zgomote in stomac si intestine.Am facut aparte de colonoscopie si radiografie, echografie, TC cu contrast intravenos, endoscopie(esofag-stomac-deuoden) toate astea sunt abdomino -pelvica si nu mi au gasit decit 3 chisti simpli pe rinichiul stang si un chiste pe ficat segmentul 7 care spun ei medicii ca nu au importanta.In analizele de sange si urina nu mi au iesit nimic toate in parametri normali decit amilaza un pic ridicata 105U/L[8-100]DURERILE PERSISTA si acum si m-au trimis acum sa fac testul de HP.tin sa mentionez ca toate testel le am facut in Spania ca sa stiti daca nu se intelege ceva posibil sa fie diferit de Romania ma refer la denumiri sau cifre, analizele le am repetat iarasi si amilaza mi a iesit normal acum.intrebarea este ce as mai putea sa fac ca durerile sunt aceleasi cu o mai mica intensitate dar durerea este acolo.VA multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.