durere genunchi

10-01-2010
marianamatei
Nu este medic/terapeut
marianamatei
buna ziua, am o fetita de 6 ani si 9luni, acuza dureri de genunchi tot mai des.pana acum se intampla sa acuze dureri rar si nu luam in seama, credeam ca a alergat sau a facut miscare mai multa in ziua aceea; ma ingrijoreaza ca o dor foarte tare trebuie sa o frec mereu pe genunchi si ea tot plange de durere;de cand am nascut-o are un ten mai inchis dar genunchii si coate sunt mult mai negre fata de restul corpului;poate sa fie aceasta un semn de boala?anul trecut am fost cu ea la mare si s-a pronuntat mult mai mult aspectul genunchilor si coatelor;nu sunt crapate sau sa se exfolieze pielea.
va multumesc, si astept raspuns la intrebarea mea.
la multi ani si un an nou bun si cu sanatate multa!
1 comentarii
0
11-01-2010, ora 12:36
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Incercati o consultatie la un medic homeopat cu experienta, poate fi o problema subtila care nu se poate depista cu mijloace clasice.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul