durere dupa scoatere de nerv

09-06-2013
kriss03
Nu este medic/terapeut
kriss03
Buna ziua, am o problema de cateva zile...in urma cu o luna jumate am fost la doctor pt o banala plomba...pe premolar sus stanga nu stiu numarul..este primul premolar din stanga sus. Dupa plomba am avut dureri la rece/cald/la aer cand vorbeam si chiar fara motiv, dureri care ajungeau pana in gat pe partea stanga si pana la ochi.
Dupa o radiografie s-a descoperit ca plomba era ft aproape de nerv si acesta era inflamat, am mers si am scos nervul acum 5 zile, insa de atunci am durere tot timpul cand apas locul sau daca musc si imi ating locul respectiv cu dintele de jos...mentionez ca durerea la rece/cald/aer nu o mai am.
Mai dureaza pana trece, cum pot sa fac sa treaca mai repede, inseamna ca nu s-a lucrat cum trebuie, ce sa fac mai departe ?
Cei care au trecut prin asa ceva ce ati facut ?
Multumesc si astept un raspuns din partea vostra.
1 comentarii
0
09-06-2013, ora 16:20
Dr. Cosmin Marin
Stomatologie, Bucuresti, sector 6
Dr. Cosmin Marin
Ar trebui in primul rand facuta o noua radiografie dupa ce s-a efectpiuat si obturatia canalelor si ptr calmarea durerilor
un antiiflamator.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul