durere de testicul, sperma cu cheaguri

02-05-2009
alin sorin
Nu este medic/terapeut
alin sorin
de ceva vreme am o durere destul de deranjanta de testicul.de vreo 6 luni la ejaculare sperma prezinta niste cheaguri destul de mari.despre ce ar putea fi vorba?multumesc
4 comentarii
0
02-05-2009, ora 14:44
iuliutz
Nu este medic/terapeut
iuliutz
La ce interval aveti raport sexual? ce versta aveti? cum sunt cheagurile respective? de culoare spermei sau mai inchise, cu sange, etc? dati cat mai multe detalii.
0
17-12-2009, ora 12:39
andu7
Nu este medic/terapeut
andu7
si eu am aceeasi problema, am 20 de ani, raport sexual am la 4, 5 zile.O parte din sperma, da usor spre galben si e parca ca gelatina si ma doare cand ejaculez testiculul drept.Dar dak am raport sexual mai des totu revine la normal, nu ma mai doare testiculul si sperma e normala.Totu a inceput cand am stat o saptamana fara sex de nici o culoare.Ce tre sa fac?!astept un raspuns va rog mult
0
12-01-2011, ora 14:47
marian_alin
Nu este medic/terapeut
marian_alin
Am si eu o problema. De vreo 2-3 zile simt o durere la unul din testicule, (dar nu ma doare testiculul in sine ci acele vase de legatura din scrot...nu stiu cum s ma exprim) numai ca aceasta durere am inceput sa o resimt ca o arsura mai mult. e o durere care cand ma lasa, cand ma ia. Daca stau linistit in pat sau pe scaun ma ia durerea mai tare, dar daca merg, fac miscare nu ma mai doare asa tare. Nu ma doare in timpul raportului sexual, nu am dureri nici la ejaculare. M-am autoexaminat si nu simt nimica diferit fata de celalalt testicul care nu ma doare. Ce pot face? Despre ce ar putea fi vorba? Astept un raspuns. Va multumesc mult.
0
29-07-2011, ora 10:53
Cristian.Roman
Nu este medic/terapeut
Cristian.Roman
Buna, de vreo 2 zile hai sa zicem 3, am aceeasi pb : ma doare testicolul stang si aseara pe la ora 22:00 am aruncat o privere pe net despre chestia asta.pareri, forum, medicamentatie...etc. am vazut ceva de "cancer testicular" si ma bagat in sperieti iar in urmatoarea jumatate de ora am fost la spital la un control.am facut un control, dupa care mia zis ca e necesar sa fac ecografie si acolo multumesc lui Dumnezeu, mia zis ca vascularizarea e absolut normala si nu am nimic la nici unul din testicule si poate sa fie doar o intorsatura eventual daca m'am lovit eu si nu mi'am dat seama si mia prescris o reteta care ma ajunge in jur de 130 de lei.Peste o saptamana tre sa merg la o evaluare deci un sfat ca de la barbat la barbat e : sa nu va fie frica dar totodata e ok sa mergeti si la un control ca sa stati linistiti" Multa sanatate!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dieta poate afecta calitatea spermei
  • Legătura dintre utilizarea telefonului mobil și calitatea spermei la bărbații tineri
  •