durerea in partea stanga dar este numai la nivelul pielii, nu ma doare interior nimic

25-05-2006
zahalaur
Nu este medic/terapeut
zahalaur
va rog daca se poate sa imi spuna si mie cineva ce pot sa am, de cateva zile am o durere in zona toracica stanga si in spate tot in stanga durerea este numai la nivelul pielii nu ma doare interior nimic, ma deranjeaza hainele care se freaca de acesta zona, precizez curerea se simte cao arsura dar numai la piele, nu se vede nimic ca as avea pe piel de aceea este un mister ce pot sa am va rog sa imi spuneti ce pot sa fac sau unde trebuie sa ma adresez ca sa rezolv problema
5 comentarii
0
26-05-2006, ora 00:00
dr. Laura Constantinescu
Nu este medic/terapeut
dr. Laura Constantinescu
De obicei dureri de tipul acesta, daca sunt pe traiectul unui nerv, anunta o Zona Zoster. Daca apar pustule in zilele urmatoare, mergeti la medicul de familie.
0
08-11-2010, ora 10:30
Lizard
Nu este medic/terapeut
Lizard
si eu am aceleasi simptome. rog zahalaur daca a rezolvat ceva sa-mi spuna si mie ce a facut pana la urma, chiar daca au trecut 4 ani :)
la mine este de ieri, la fel pe partea stanga in zona toracica pe o suprafata de cam 2 cm patrati shi in zona abdominala cam pe aceeasi suprafata. din cand in cand simt si intepaturi cu ceva intensitate.
multumesc.
0
24-10-2012, ora 16:37
sake
Nu este medic/terapeut
sake
buna..vad ca sunt cam vechi postarile dar si eu am aceasi problema..mi s'a intamplat de mai multe ori si habar nu am ce este..la mine de obicei apare in locuri paralele..adica o zona de piele de pe abdomen si alta paralela cu ea pe spate, aceleasi simtome le am si eu!!ma deranjeaza hainele cand se ating de zona respectiva si uneori sunt si intepaturi cu intensitate!sa fie oare ceva reactie a ficatului..?!?!deoarece am patit uneori cand eram racit si luam medicamente mai multe, iar acum mi'au iesit in acelasi timp si niste urticari!si deaia ma gandesc ca poate e vreo reactie a ficatului!
0
24-10-2012, ora 20:44
Lizard
Nu este medic/terapeut
Lizard
buna. ai zona zoster. asta am avut eu, si apare si dupa raceli din cauza consumului imunitar slabit. ai grija la stilul de viata, la odihna (dormi pe saturate :) ) si mergi la medic, o sa-ti dea o crema/alifie cu care te dai o saptamana si gata :)
cauta pe google "zona zoster" si o sa afli raspunsurile si nelamuririle de la orice site de specialitate (inclusiv urticaria despre care vorbesti e normala, doar ca semnele de la ea trec mai greu, vreo luna-doua, depinde de cat timp le ai si pe ce suprafata)
ce te sfatuiesc e sa mergi totusi destul de repede la medic, gen maine, pt ca altfel se intinde pe suprafete foarte mari si e nasolica ! (vezi fotografii tot pe celebrul google ca sa te convingi).
bafta si sanatate !
0
24-10-2012, ora 22:22
sake
Nu este medic/terapeut
sake
multumesc frumos pt raspuns!am sa merg maine pana la medicul de familie, sa vdm ce zice..sper sa nu fie nevoie de specialist!o sa revin cu raspunsurile pe care o sa le primiesc! multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Vergeturile
  • Foliculita în urma epilării
  • Insomnia este implicată în apariția durerilor de spate
  • Funcţia de „barieră” a pielii - cum o susținem?
  • Uleiul de măsline sau floarea-soarelui poate afecta sistemul de apărare al pielii la bebeluși
  • „Pielea electronică” pentru monitorizarea sănătății
  • Microbiomul pielii rămâne stabil în timp, în ciuda unor variații externe
  • Pielea inteligentă care reduce ridurile și cearcănele
  • Te doare spatele? Nu este din cauza vremii!
  •