durere de dinti si abcese

08-02-2013
roxi30
Nu este medic/terapeut
roxi30
buna ziua as dori si eu un raspuns cum stau un pic ln aer rece mi se umfla o masea tare ma tine cateva zile si se desumfla poate fi abces sau altceva mentionez ca stau rau cu dantura de cand am nascut si nu am avut bani pentru dentist.va multumesc as mai dori sa stiu la cat ajung cu bani sa mi le scot si sami pu alti.
2 comentarii
0
20-02-2013, ora 22:36
Ioana-B
Nu este medic/terapeut
Ioana-B
Probabil este un abces care tot recidiveaza, mergeti la medic, ca sa vi.l dreneze sau sa va scoata maseaua, si a face o lucrare in loc, nu este bine sa stati asa, puteti face complicati!!!
Preturile difera de la un cabinet la altul, medicul la care mergeti va poate face un plan de trat cu costurile aferente, dar va asigur ca nu ar fi o 'caruta' de bani, sanatatea nu are pret.
Multa sanatate!
0
22-02-2013, ora 13:55
roxi30
Nu este medic/terapeut
roxi30
am fost la medic si mia dat un pret 2000 de euro pusu de unde sa fac eu bani aia sa pot sa mi pun aici totu costa am mai fost si la alti si mia zis ca imi pune mobila la 23 de ani si singuru care mia dat o speranta a fost asta dar nu am posibilitatea asta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul