durere de cap ingrozitoare cu stari de voma si elimin numai fiere. de ce sufar?

18-09-2009
alinu
Nu este medic/terapeut
alinu
´de circa 6-7 ani sufar de dureri de cap.de vreo 2-3 ani incoace de 2 ori pe ani faceam o criza tare puternica.durere de cap ingrozitoare cu stari de voma si elimin numai fiere.de anul asta crizele sau inmultit.in momentul in care incepe criza si pana nu eilimin fierea simt ca mor, atat de rau mai simt.vomit numai galben.criza asat dureaza in general o zi intreaga.dar ma simt rau dupa acea inca cateva zile.am fost la medicul de familie si mi-a dat trimitere la internist.am facut egograf si mi-a zis ca nu am nimic in neregula la fiere.de cateva luni merg si la neurolog, si acum de curand mi-a pus si diagnosticul.durerei de cap cronice.eu totusi nu cred ca are legatura cu durerile mele de cap faptul ca eu imi vars fierea.nu stiu la ce medic sa merg sa imi puna diagnosticul corect.pentru ca crizele mele sau
inmultit si sunt sigura ca undeva am o problema.
ps.eu locuiesc de 2 ani in germania.
3 comentarii
2
19-09-2009, ora 17:39
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca tot ti-a pus diagnosticul de durere de cap cronica trebuia sa-ti dea recomandare pentru o tomografie craniana. Foarte utila ar fi si o RMN daca la CT nu-ti gaseste nimic. O electroencefalogrma ti-a facut? Daca in Germania este dificil sa fii investigata ca lumea si necesita timp indelungat, poti veni in tara intr-o scurta vacanta.In maxim doua saptamani vei sti ce se intampla.
1
22-09-2009, ora 22:29
alinu
Nu este medic/terapeut
alinu
tomografia craniana am facut-o in urma cu 4 luni.nu mi sa gasit nimic.totul pare in regula.
dar starea mea nu sa ameliorat cu nimic, ba din contra crizele mele au devenit mai dese ca inainte.in ultimele 3 luni am fost de 2 ori la pat.pentru ca in momentul in care se declanseaza criza sunt pur si simplu naucita de durere nu ma mai pot ridica din pat.simt ca ma sfarsesc.
am fost astazi din nou la medicul de familie si parerea lui este ca totul se delanseaza din cauza dureri mele de cap cronice.am cerut totusi sa fac un nou ecograf la fiere si stomac.
saptamana viitoare sunt programata la internist.
eu habar nu am de



medicina dar vreau totusi sa stiu daca e normal sa vomiti numai fiere daca din punct de vedere medical esti declarat sanatos.organic ma refer.
va multumesc pt raspuns.multa sanatate.
0
11-12-2010, ora 07:54
B.Costel
Nu este medic/terapeut
B.Costel
Buna ziua. In urma cu 3 zile am avut o stare de lesin, ameteli de nu mai puteam merge pe picioare si nu imi mai puteam tine echilibrul. Am vomat de trei ori la un interval de 2 ore, culoarea fiind galben si foarte amar. Am mers la medicul de familie a doua zi si mi-a spus ca este posibil de la fiere sau de la o afectiune a urechii interne. Mi-a pescris un tratament cu fiobilin, betaserc, metrocopramid, duspatalin si sermion. Dupa doua zile senzatia de voma a disparut insa nu dispar ametelile, care alternau la intervale de timp neregulate, iar dupa tratament sunt permananete, cam de o zi. De asemenea inainte de aparitia ametelilor apar dureri de cap pe partea dreapte undeva in zona cefei si un fel de vajait in urechi. Tensiunea pe care am masurat-o imediat era 14cu 9. Nu am am mai avut asemenea probleme pana in prezent. In urma cu 3 ani am fost diagnostica cu hernie cervicala C4-C5, dar nu am avut nicio simptoma pana acum. Am 45 de ani si lucreaz intr-un mediu foarte stresant. Care poate fi cauza intrucat tratamentul prescris de medicul de familie este pe o perioada de 14 zile. Daca cumva este de la fiere care este perioada de refacere si cand dispar aceste ameteli? Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de cap
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  • 1,25 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de dureri de cap
  • E normal să te doară capul uneori?
  •