durere de burta

28-11-2013
urgenta 21
Nu este medic/terapeut
urgenta 21
Am mancat 5 lingurite de hrean preparat proaspat cu otet si cu Macrou(peste) duminica(24.11.2013)la ora 13.La ora 19 a inceput sa ma doara stomacul din ce in ce mai tare.Era contractat.Luni la ora 9 am luat o pastila de, , no spa, , de 40 mg, dupa care nu am simtit nici o schimbare, durerea persistand.In acest timp am tot vomitat.Marti stomacul nu a mai fost contractat, dar durerea a persistat.In tot acest timp am consumat ceai de musetel ceai de menta, apa si piure de cartofi (2linguri), compot de mere si un cartof copt.Astazi a parut greata(28.11.2013).Dupa atatea zile durerea a ramas la 3|4 (3 sferturi) din durerea de la inceput.Stomacul a inceput sa se contracte, da senzatia de supra plin desi e gol si ma doare.Urina a fost de culoare normala si tensiunea si pulsul normale.Va rog sa imi spuneti ce pozitie sa adopt (culcat sau in sezut)si ce sa consum ca sa imi treaca disconfortul.in toata perioada am stat doar intins in pat crezand ca aceasta imi face bine, si cu sticla cu apa calda la abdomen.E normal ca o gastita sa dureze atat de mult fara sa te lase sa mananci?
1 comentarii
0
28-11-2013, ora 23:40
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Mergi la farmacie si ia-ti ceva pentru durerea de stomac, iti va recomanda farmacista, iar pentru o perioada nu mai manca nimic acid sau picant - otet, citrice, mere, etc. Evita tot ce e acid.,
Ai patit asta din cauza otetului.

Mi s-a intamplat de multe ori ca din cauza a ceea ce mananc sa patesc la fel ca tine, o durere groaznica ce te indoaie si nu poti sta drept efectiv.. Senzatie de glont in stomac. Mi-a trecut de fiecare data cu o simpla pastila de la farmacie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • 10 recomandări pentru un stomac sănătos
  •