durere de burta

30-12-2007
ElenaSirbu48
Nu este medic/terapeut
ElenaSirbu48
De 2 luni de zile ma doare burta in zona intestinelor.Acum 2 ani am avut o operatie de extirpare a unui fibrom si mi s-au scos si ovarele.Am senzatia ca am nevoie la baie, dar nu urinez aproape nimic.Am facut ekg si analize si am facut tratament cu fiole injectabile.Nu mi-a trecut dar doctorii au sps ca nu am nimic(doar colon iritabil) si ca s-ar putea sa fie de la faptul ca acum organele si intestinele nu mai stau cum ar trebui(dupa operatie).Daca stiti ce am va rog sa ma ajutati si sa imi dati un sfat unde ar trebui sa ma duc.
4 comentarii
0
30-12-2007, ora 00:00
Dr. Ana-Maria Slanina
Medicina de familie, Iasi
Dr. Ana-Maria Slanina
In cazul in care durerile se datoreaza unor aderente intre ansele intestinale, aceste aderente se pot opera laparoscopic. La Iasi, acest gen de interventie se realizeaza la clinica I chirurgie, Sp. Univ. Sf. Spiridon. Pentru sdr. de intestin iritabil, incercati un tratament de 1 luna cu un reglator al motilitatii intestinale, gen debridat sau Ibutin si un regim alimentar bogat in fibre si iaurt. De asemenea, efectuati un sumar de urina si o urocultura, e posibil sa fie si o infectie urinara joasa.
0
31-12-2007, ora 00:00
ElenaSirbu48
Nu este medic/terapeut
ElenaSirbu48
Multumesc doamna doctor.Chiar banuiam ca ar putea fi de la niste aderente..Am facut analize de urina si aveam infectie urinara dar am facut tratament.
0
31-12-2007, ora 00:00
geomarz
Identitate neconfirmată
geomarz
Cel mai bine ar fi sa va consultati la un chirurg genrelaist bun. Aderentele nu dau senzatie de mers la baie. Diagnosticul de colon iritabil se pune pe vremea lui Pazvante. Acum se stiu mai multe.
Consider ca neccesitati un diagnistc corect.
0
01-01-2008, ora 00:00
ElenaSirbu48
Nu este medic/terapeut
ElenaSirbu48
Voiam sa stiu cum se poate afla daca am aderente ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de burtă
  • De ce burta femeilor are o formă diferită față de cea a bărbaților?
  • Durere de burtă
  •