2007 durere continua in patea dreapta sub coaste | Osteoarticulare | Forum ROmedic

1fae durere continua in patea dreapta sub coaste

14-02-2011, ora 14:27
Autor: acibutu
buna ziua. a, si dori si eu un raspuns leget de problema mea daca se poate. de aproximativ trei saptamini am o durere constanta in partea dreapta sub coaste, durere ce nu dispare deloc. mentionez ca durerea nu este puternica, insa ma ingrijoreaza si o simt mai ales cind palpez acea zona! mentionez ca am facut o ecografie la spitalul de urgenta in urma cu 2 luni de zile si nu mi, a fost gasit nimic in neregula(calculi biliari, etc) si doctorul de acolo mi, a zis ca am o bila lenesa! este posibil ca bila lenesa sa ma doara la palpare o perioada atit de indelungata(3, 4 saptamini)? mentionez ca sint barbat si am 36 de ani. multumesc anticipat.
Recomanda  pe Facebook Distribuie pe Twitter Trimite pe email  - Alta metoda de recomandare
1 comentarii/raspunsuri
23-02-2011, ora 14:27
Autor: Olgutzas
Da, este posibil sa doara, nu ti-a dat niciun tratament si nu ti-a zis ce sa nu manci? Daca nu, bilichol este bun pt bila si trebuie sa eviti prajelile, cafeau, sucurile acidulate si grasimile, exista si ceai pt bila lenesa. Sanatate!

04-05-2013, ora 11:00
Dureri articulare, reumatice sau musculare?
LIBERTATE DE MISCARE FARA DURERE CU NODOL!
NoDol este disponibil sub forma de capsule, crema si plasturi, care folosite într-un tratament complementar constituie solutia eficienta împotriva durerilor articulare, reumatice sau musculare, fara efecte secundare nedorite. mai multe...
Logare membri

Am uitat datele de logare! Prima data? Inregistreaza-te!

Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Vizitarea site-ului implică acceptarea cookies-urilor. Citește mai multe
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri
Recomanda  pe Facebook Distribuie pe Twitter Trimite pe email  - Alta metoda de recomandare
0