durere ce revine la genunchi

28-03-2012
Laraa
Nu este medic/terapeut
Laraa
Buna ziua
Am si eu o mare problema cu genunchiul stang. Prin octombrie anul trecut, intr o seara m am gandit sa fac putina miscare. Am inceput asa fac sarituri departat-apropiat si dupa vreo 20.cand am aterizat pe piciorul stang am simtit ceva miscandu se in genunchi, am cazut jos si cand mi am mai revenit din durere nu mi putea intinde piciorul. Am tinut o asa vreo 3 sapt timp in care am tot schiopatat si intr un final am reusit sa mi intind piciorul si a fost cat de cat ok.doar ca nu l puteam flexa pana jos..incercam sa ma asez ghemuit dar nu puteam ca imediat incepeau durerile. Specific ca l am protejat...fff putina miscare. In decembrie cu toata agitatia sarbatorilor l am fortat mai mult decat pana atunci si au inceput iar durerile.in special in spatele genunchiului si in final s-a lasat pe muschiul piciorului. Atunci am ajuns la spital, mi s-a facut o radiografie si mi s-a spus ca nu e nimic la genunchi. Am plecat acasa cu vreo 3 antiinflamatoare de la care bineinteles ca m a lasat durerea de la muschi. Din ianuarie pana zilele acestea iar l am protejat, putina miscare. Acum am inceput iar sa fac miscare si din nou durere(mai mult in spatele genunchiului, parca ma tine ceva..si se lasa si pe muschiul de sub genunchi). Azi am observat si m am speriat(de asta m am hotarat sa scriu aici) ca in spatele genunchiului ma tinea ceva foarte tare si cand am masat locul am simtit ceva la mana...ca idee ce ar putea fi? Macar sa ma linistesc putin pana o sa ajung la un medic specialist si nu la altul care o sa mi zica din nou ca nu am nimic...(am uitat sa specific ca daca ma asez acum in pozitia ghemuit simt o durere undeva in genunchi...nu in spate; in spate doar cand merg)
4 comentarii
0
31-03-2012, ora 10:49
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Poate fi vorba despre o leziune meniscala.
Trebuie sa consultati un specialist in artroscopia genunchiului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
31-03-2012, ora 18:41
Laraa
Nu este medic/terapeut
Laraa
Multumesc frumos de raspuns.exact ce speram sa nu fie:(
0
03-04-2012, ora 20:10
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Da, din pacate asta este.
Sper, insa, ca veti avea ceva de invatat din aceasta experienta, si anume sa evitati miscarile agresive pentru genunchi, exact acelea care v-au provocat actuala suferinta (sarituri, jogging etc).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
04-04-2012, ora 11:07
Laraa
Nu este medic/terapeut
Laraa
Inca o curiozitate daca se poate.Leziunea meniscului nu putea fi observata si pe filmul care l am facut la genunchi?.Am scris mai sus ca am facut un film...de fapt 2 (unul din fata si unul lateral) iar dl. doctor (un doctor ortoped de la un spital oarecare) care le a citit mi a spus ca nu am nimic, ca totul este bine la genunchi dandu mi cateva antiinflamatoare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: