durere ascutita la cald la masele tratate pe partea stinga

28-03-2012
adelaiv
Nu este medic/terapeut
adelaiv
am un copil de 12 ani caruia i-au fost tratate 2 carii la maselele de pe partea stinga jos si sus, dupa o luna a aparut un punct de puroi intre doua maselute sus din care una era de lapte si cariata, pina la urma s-a facut extractia ei.credeam ca s-a rezolvat problema insa copilul are dureri la cald pe toata partea stinga, gingiile sint normale roze, , nu se mai vede nimic cu probleme, medicul a zis sa foloseasca pasta speciala sensodyne pt gingii sensibile, dar degeaba, care poate fii problema, maselele au fost tratate fara interventie pe nerv si plombate cu plomba foto, multumesc!
1 comentarii
0
29-03-2012, ora 11:07
fiifrumoasa
Nu este medic/terapeut
fiifrumoasa
eu zic sa va schimbati stomatologul, sa se faca o pulpectomie la dintisorul cu probleme si trebuie aplicate paste speciale pentru canal..si cand va prezentati la stomatolog ar fi de dorit cu o radiografie. problema clar nu e in gingii sensibile e o infectie pe canal sau la radacina.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul