durere acuta in interiorul dintelui

18-11-2013
kitinutza
Nu este medic/terapeut
kitinutza
Buna! am o problema! am avut un dinte plombat dupa care mi-a cazut plomba, iar eu nu m-am dus sa-l tratez la timp. Peste o perioada de timp am avut dureri severe la dinte, am fost la stomatolog si am facut o radiografie la dinte, nu mi-a explicat ce e, dar din ce am citit e vorba de puroi in interior, un abces cred si mi-a zis ca nu-mi poate face nimic atita timp cit ma doare si la atingerea simpla a dintelui.Mi-a zis ca mi-a deschis canalele si sa fac clatituri cu apa cu bicarbonat de sodiu si sa pus o bucata de vata cind maninc, si sa revin peste vreo saptamina dupa clatituri la el.Asa sa intimplat ca nu am fost in tara cam o luna si n-am mai fost la el.Azi iar brusc mi-au venit durerile si nu stiu ce sa fac.Sa merg la el sau sa fac in continuare clatituri pina se amelioreaza durerea ? Pentru ca pastile nu vrea sa primesc, ca nu sunt totalmente efective sa zicem. As vrea un raspuns va rog daca e posibil.
1 comentarii
0
18-11-2013, ora 17:30
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
kitinutza


cel mai bine este sa mergi la el acum si sa rezolvi problema...nu mai poti amana pentru ca duce la dureri mai mari, nu mai poti salva dintele pana la urma si cine stie poate pleci iar din tara si e si mai nasol sa faci ceva in strainatate(am avut si eu probleme de genul si am dat o carca de bani)...nu mai sta pe ganduri si mergi la el...ca acum dupa acea perioda de timp sigur poate sa umble la ea si sa rezolve odata problema!!!sanatate multa iti doresc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: