durere abdominala flanc drept si spate

13-11-2007
mihai73
Nu este medic/terapeut
mihai73
De mai mult timp(1an si jumatate), am o durere in dreapta, abdominala care migreaza si mai jos si mai sus si mai spre ombilic si spre flanc. Este numai in dreapta, si este sub forma de dureri f ascutite uneori de parca am un cutit inauntru, alteori e constanta ca o jena. Durerea este si in spate, in zona lombara si mai urca putin in dreptul ultimei coaste, si este mai mica dimineata apoi creste si se mentine constanta peste zi. Mi-am facut toate analizele posibile inclusiv CT, echo de toate tipurile, si RMN. Mi-a iesit numai la RMN ca as avea un disc herniat la nivelul L5-s1. Nu stiu ce sa mai fac, ce sa mai zic. mai are cineva asa ceva?
6 comentarii
0
30-11-2007, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Daca e hernie de disc lombara, atunci totul se explica, iar rezolvarea finala se gaseste in mainile unui neurochirurg. Pana atunci, sunt posibile cure balneofizioterapice si antiinflamatoare non-steroidiene, miorelaxante, iar inotul este bine venit(nu insa in pusee cu dureri intense).
0
30-11-2007, ora 00:00
mihai73
Nu este medic/terapeut
mihai73
Dupa nume pareti a fi doctor. Ati intalnit asa ceva pana acum? Ca pe unde am citit in cazul L5-S1 apare sciatica care da durere pe picior in jos nu abdominal cum apare la mine. Am fost la un neurochirurg la Bucuresti care mi-a zis ca nu e de operat sa iau cerebrex. Am luat dar nu am avut nicio ameliorare. Am stat si la Techirghiol vreo 2 sapt dar iarasi nu mi-am dat seama ca ar fi mai bine.
0
30-11-2007, ora 00:00
mihai73
Nu este medic/terapeut
mihai73
Am uitat ceva: indiferent unde apas pe abdomen, nu ma doare nimic dar in acelasi timp durerea o simt undeva acolo. Nici doctorii nu au gasit nimic la palpare vreo durere ceva desi in acelasi timp aveam durerea respectiva.
0
16-04-2008, ora 00:00
dea1577
Nu este medic/terapeut
dea1577
acealeasi simptome am si eu (30 ani) dureri in flancul drepr si tot spatele l5/s1 am facut radiografii..diagnostic osteosa iliaca condensata..dr de familie mi-a prescris relaxante musculare 1/2 c seara..e mai bine dar problema e ca dimineata sunt" chiauna si f relaxata" deci am renuntat..acum i-au in fiecare zii 1 c voltaren retard.dureri ameliorate dar persistente ca o jena tot timpul zilei...in citiva ani..operatia ma asteapta alta solutie nu este..acesta a fost raspunsul medicului meu
0
24-09-2008, ora 00:00
denisam
Nu este medic/terapeut
denisam
pentru dea1577

aceleasi simptome le am si eu, ma doare rau in fosa iliaca dreapta, durere care vine din zona lombara si se lasa pe picior. Am facut tot felul de analize, iar diagnosticul final este lombosciatica dreapta. Mi-e greu sa cred ca durerile din fata sunt date de lombosciatica si nu stiu la ce medic sa mai apelez.
Tu cum ti-ai rezolvat problema ?
0
09-08-2011, ora 23:20
cenan marian
Nu este medic/terapeut
cenan marian
BUNA am si eu o problema mare de mai multa vreme am dureri in partea dreapta fata sub coaste si in spate tot pe dreapta si ma balonez foarte tare si am multe gaze plus am un fel de diarie ba e moale ba ca niste cacareze de oaie, am facut analize pt ficat si miau iesit bune, mi sa dat tot felu de medicamente pt digestie dar degeaba. Cand fac tratament cu antibiotice ma lasa dorerile. ASTEPT RASPUNSUL D-VOASTRA pe site ori pe email
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Te doare spatele? Nu este din cauza vremii!
  • Durerea de burtă
  • Cauze mai puțin evidente pentru durerea de spate
  • Durere de spate - ce este important să știi
  • Fizioterapia durerii de spate - proceduri posibile și eficiența lor
  • Acupresura poate ameliora durerile cronice de spate
  • A fost descoperită cauza durerilor inexplicabile de spate
  • Fizioterapia durerii de spate - cum te poate ajuta un fizioterapeut
  • Durerea de spate - când ar trebui să mergem la medic
  •