dupa operatia de adenom de prostata tot rau?ajutati-ma

03-02-2010
nefertiti87
Nu este medic/terapeut
nefertiti87
Bunicul meu are 78 de ani, si in urma cu o luna a suferit o operatie de adenom de prostata. Nu stiu cat de corect m-am exprimat. Nu a fost operatie clasica, ci cu laserul. A stat mai mult in spital decat ar fi fost normal, pentru ca a suferit si de constipatie si a ramas sa se vindece complet. Doctorul i-a dat drumul acasa, la 2 saptamani de la operatie, spunandu-i sa ia medicamente (avodart, omnic tocas si inca ceva). Acum, dupa o luna si putin, merge iar des la baie, urinand cate putin si des...urina este tulbure. Bunicul mai are o problema, ca are si hemoroizi, si acum spune ca iese cu scaunul cat de cat regulat dar cu sange...nu stiu ce sa cred, imi este teama sa nu fie cancer de colon.
Spuneti-mi va rog din suflet, este normal sa urineze asa? si cu scaunul? cum ar trebui sa fie dupa operatie? am cautat pe internet dar nu am gasit despre recuperare.
Doctorul spune ca analizele sunt bune si ca nu sufera de nimic altceva..dar eu stiu? ca nu l-am nimerit atat de bine..in plus cere si bani in fata..
Va multumesc anticipat
3 comentarii
0
03-02-2010, ora 19:10
nefertiti87
Nu este medic/terapeut
nefertiti87
va rog nimeni ?
0
04-02-2010, ora 21:26
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Te du din nou, cu curaj la medicul care l-a operat caci nu-ti va cere nimic si spune-i despre starea batranului.cred ca a facut o complicatie infectioasa postoperator si are nevoie de antibiotic.Nu-l poti lasa asa caci infectia de la vezica poate urca la rinichi generand o pielonefrita postoperatorie, mult mai serioasa si mai greu de tratat.Mergi chiar maine la urolog pentru a initia cat mai repede tratamentul.Sa ia tratamentul corect si sa bea lichide.
0
04-02-2010, ora 22:21
nefertiti87
Nu este medic/terapeut
nefertiti87
va multumesc din suflet..o sa sun doctorul sa il programeze... va doresc o zi cat mai buna
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Prostata mărită de volum - recomandări și tratament
  •