dupa histerectomie totalacu anexctomie totala

04-04-2012
lorincz maria
Nu este medic/terapeut
lorincz maria
buna ! ma numesc Maria, si de 4 luni am fost operata de cancer de col uterin, , sa efectuat o histerectomie totala, , din fericire eram in primul stadiu, , deci nu trebuia sa fac nici un fel de tratament...;;dar de cateva zile am observat, un nodul pe langa buric, , nu ma doare, doar daca apas putin ;;;nu stiu daca este cazul de ingrijorare sau sa fiu linistita;;;as dori cineva sa-mi spun un sfat, , sa ma sta linistita, , ,
2 comentarii
0
04-04-2012, ora 21:14
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
eu zic sa te duci la medicul chirurg sa te vada, numai asa vei sti ce este acolo..oricum stai linistita, mai rau decat ai fost nu va mai fi.
iti doresc multa sanatate si sa te refaci repede, ai grija cu efortul fizic...
0
05-04-2012, ora 11:02
lorincz maria
Nu este medic/terapeut
lorincz maria
multumesc pentru sfat ce mi-ai dat in tradevar va trebui sa ma duc la un chirurg daca nu va disparea! medicul de fam, mi-a dat niste capsule diclofenac duo ! dar nu cred ca ma va ajuta...acum dupa 4 luni de la operatie oare este noremal sa simt niste intepatruri la burta? dureri mai slabe?oricum nui ma duc numai dupa pasti la doctor daca va fi nevoie!! salutarii tuturor..!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul