Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

duere pe limba de 1 luna jumatate

17-07-2011, ora 16:21
Autor: mariana.c
acum 1 luna si jumatate am luat pastil ospen sila cateva zile un alt antib.Dupa 2 zile cand am incheiat tratam am simtit ca ma doare limba.M-am uitat si am vazut pe margine la nivelul premolarului puntulete albe pe o suprafata de 1 cm.Am fost la patologie orala si m-a trimis sa fac exam micotic si nu a iesit nimic.Dupa aceea am vazut ca am un fel de urme de dinti pe limba si chiar in acea zona am acea leziune.am fost la stomatolog si mi-a pilit olucrare care o aveam pe partea dreapta jos.DEGEABA.limba continua sa ma doara si am si amigdala linguala cu ceva alb pe ea.Am 42 de ani.VA ROG O PARERE
2 comentarii
17-07-2011, ora 16:13
Va sugerez un examen la un doctor specialist ORL.Cunosc cazuri de cancer care au avut aceleasi simptome.Va recomand sa nu mai pierdeti timpul mai ales daca va stiti fumator.
17-07-2011, ora 16:21
Autor: mariana.c
PT ALECSUTA
am fost si la orl si m-a trimis la stomatolog sa-mi pilesca lucrarea.multumesc pt raspuns
Adaugă un comentariu / răspuns


Aplicația Activ (by ROmedic)
Vrei să fii sănătos? Vrei să slăbești? Vrei sa fii în formă și să arăți bine? Vrei să te simți bine în corpul tău? Atunci trebuie să faci eforturi. Aplicația web "Activ" te ajută să fii consecvent în lupta pentru sănătatea ta.

Accesează gratuit Aplicația
Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK