dubla personalitate.

14-08-2008
anonim235
Nu este medic/terapeut
anonim235
am mai multe probleme sa vad cu ce sa incep...e prima oara cand ma deschid spre aceasta problema.
totul a inceput cand "tatal meu " a inceput sa abuzeze de mine...aveam 8 ani..totul a continuat multi ani...in toti acesti ani "mama" a stiut...la chiar si prin odata in fapt...vorbele ai au fost "sa nu-mi tai craca de sub picioare" nam inteleso niciodata..intrebari fara raspuns... am fost si insarcinata cu el cand aveam 12 ani... pe la 16 ani am fost la rotectia minorilor si tot ce au facut...au venit acasa au schimbat 2 vb cu tata si au plecat. mentionez ca mama ma dat la orfelinat de la 3 luni..ce nu inteleg este ca daca ma dat la camin de ce ma mai lua in vacante stiind ce va urma? totul sa terminat abia acum 2 ani..mam maritat si am o fetiza de 4 luni.. mie friza zilnic si stau cu ochii pe ea...desi sotul nu e genul...
tatalmeu ma batut ereu cand eram mica...daca nu mancai tot te baga cu fata in farfurie si te batea pana terminat tot...anii au trecut...dar eu am ramas cu amintirile ce sunt mereu in urma si gandurile mele... pe sot nici nu stiu cat pot sal iubesc... am o frica mereu...adeseori ma trezesc in somn transipara si asa noptile sau facut albe si ziua mai dor pe ici colo cate 2-3 ore...sunt la capatul puterilor si nu am cu cine vb...acum sunt in tara straina totul strain..nici nu stiu unde sa merg cu cine sa vorbesc... am foarte multe temeri..mie frica de aproape orice...sa nu spun daca vad un gandac simt inima cum imi bate si ma sperii rau...sunt obsedata daca merg pe strada si e cineva in spatele meu... am incercat sa ma si sinucid de 2 ori...nu mai stiu...simt ca miam pierdut putrile inainte sa le am...daca a mai trecut cineva prin asta si e gata sa dea un sfat sunt bine venite...va rog cine nu intelege sa nu ma judece. ce mar ajuta mai mult? un psiholog sau psihiatru? nici nu stiu... simt ca am o dubla personalitate...pe un fel cal iubesc pe sot si pe alta parte imi vine sal fac sa sufere.nici nu stiu...stiu ca nu e corecta gandirea mea...dar macar aici ma pot deschide... imi vine sa las totul si sa plec unde vad cu ochii..
1 comentarii
0
15-08-2008, ora 00:00
Psiholog Simina Munteanu
Psihologie, Sibiu
Psiholog Simina Munteanu
Un psiholog sau un psihoterapeut ar fi mai indicat pentru tine. Nu ai dubla personalitate... ai niste amintiri vii si extrem de dureroase care te mentin blocata intr-un trecut sumbru si nu-ti permit sa reactionezi la ceea ce ti se intampla in mod real acum, in prezent.
Ai realizat multe: ai plecat, te-ai casatorit, ai un copil, ti-ai facut o viata. Continua sa ti-o faci mai departe, una frumoasa si implinita. Nu este obligatoriu ca ceea ce ai trait in familia ta sa te marcheze pentru tot restul vietii... poti sa uiti, sa te eliberezi, sa fii fericita.
Deci, lasa tot ce a fost rau si pleaca unde iti vezi fericirea cu ochii...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul