dragoste fara atractie sexuala?

22-10-2007
candy80
Nu este medic/terapeut
candy80
Sunt intr-o relatie de aproximativ un an de zile, cu un barbat minunat. Eu ma simt foarte atrasa sexual de el, ma simt foarte bine in pat cu el si credeam ca lucrurile stau la fel si din partea lui. Asta pana intr-o zi cand am realizat ca intre noi nu a existat niciodata pasiune, iar cand am ridicat problema mi-a marturisit ca nu se simte atras sexual de mine, ca intr-adevar ma iubeste, ca ii place sa faca dragoste cu mine, dar ca nu exista "chimia" aceea pe care eu mi-o doresc. Stiam din experientele anterioare ca multe dintre problemele cuplurilor se rezolva in pat, dar nu si la noi, si ma doare mult. Daca poate cineva sa imi dea un sfat, va rog! Tin mult la relatia asta si mi-e frica ca din cauza asta putem pierde totul.
7 comentarii
0
27-10-2007, ora 00:00
snowtrekker
Nu este medic/terapeut
snowtrekker
poate reusiti sa va luati un concediu si sa plecati pt un timp undeva unde sa fiti numai voi 2... sa incerci sa intetesti focul relatiei voastre..
0
30-10-2007, ora 00:00
Dani79
Nu este medic/terapeut
Dani79
Chiar sunt curioasa cum o sa gasesti rezolvare la problema ta. Am simtit si eu asta pe pielea mea, din pacate eu m-am si casatorit cu un astfel de om. Acum, dupa 4 ani impreuna imi vine mintea la cap, dar e foarte tarziu. Principalul atu al prietenului tau e sinceritatea, profita de asta si ia cea mai buna decizie.
0
01-11-2007, ora 00:00
candy80
Nu este medic/terapeut
candy80
Pt. Dani79
Si nu ati cautat nici o rezolvare? Noi am hotarat sa cerem ajutorul unui specialist. Sper sa ne ajute sa rezolvam problema. Atata timp cat ne iubim si cat timp ne dorim sa gasim o rezolvare la aceasta problema, cred ca mai exista sperante. De ce nu faceti si voi la fel? Ai spus ca acum e foarte tarziu, de ce, pt ca sunteti casatoriti de 4 ani? Eu cred ca aveti viata inainte si ar fi pacat sa nu fie bine. Eu nu am sa renunt pana in momentul in care am sa fiu convinsa ca am facut totul pt aceasta relatie. Curaj, ia atitudine si schimba ceva!
0
29-04-2009, ora 20:40
ellanikita
Nu este medic/terapeut
ellanikita
eu cred ca mai bine ar fi sa mergeti la un sexolog, daca el nu vrea cred ca ar fi mai bine sa nu iti pierzi timpul cu el. eu am o relati de 2 ani cu prietenul meu si face dragoste cu mine o data la 3 luni, fapt prt care el nu recunoaste ca ar avea o problema si crede-ma am incercat de toate si el nu sa schimbat, singurul lucru corect pe care trebuia sa il fac era sa il las de mult, dar vezi mai lasi de la tine, ai rabdare si astepti ca totul se va schimba si se intoarce totul ca inainte.asculta-ma ce iti spun de odata ce intervine o astfel de problema, nu stiu daca are vreo rezolvare.
1
01-05-2009, ora 18:20
Dani79
Nu este medic/terapeut
Dani79
Buna!
Scuze ca raspund asa tarziu. Am gasit o rezolvare: anul trecut am divortat de comun acord. Pana si in ultimele zile dinaintea divortului imi spunea ca ma iubeste, dar nu ne potivim, nu reusim sa comunicam etc. (el a refuzat orice forma de consiliere, terapie etc)
M-am mutat in alt oras, am cunoscut un tip foarte dragut, m-am recasatorit si peste 2 luni asteptam un bebe.
Sunt foarte fericita alaturi de el si starea mea interioara e alta.
0
01-05-2009, ora 21:25
ellanikita
Nu este medic/terapeut
ellanikita
ciao Dani79! ma bucur ptr tine mult de decisia pe care ai luato. poare ca asa ar fi trebuit si eu sa fac de mult sa imi caut linistea sufleteasa in alta parte.
0
09-07-2009, ora 14:09
ADELIN2003
Nu este medic/terapeut
ADELIN2003
Felicitari pentru rezolvarea gasita, dar mai ales pentru faptul ca ai reusit sa-ti reiei viata de la capat si mai ales pentru ca o sa devi mamica!Cred ca este un sentiment unic.
Felicitari inca o data si numai bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici