doresc un sfat

04-10-2007
ANDRA22
Nu este medic/terapeut
ANDRA22
Buna ziua. am 24 ani si port ochelari de corectie pentru miopie de la 5 ani.Primele pilule pe care le-am luat au fost Triregol, acum 2 ani. Am intrerupt dupa 6 luni cand am observat o accentuare a miopiei. In luna august a anului trecut am inceput Rigevidon, m-am simtit super, n-au avut efecte secundare, am intrerupt anul acesta in august pentru pauza anuala de 2 luni. Doresc sa incep din nou administrarea de pilule pentru ca mi-au facut bine, m-am ingrasat un pic, lucru pe care chiar il doream, alte probleme de sanatate n-am avut. As dori un sfat, o recomandare a unor pilule, medicul mi-a spus ca Novynette sunt cele mai bune. Este necesara pauza de 2 luni la fiecare an? Ce pilule imi recomandati? Precizez ca mananc cat mai sanatos posibil, nu fumez si nu beau. Va multumesc anticipat!
4 comentarii
0
04-10-2007, ora 00:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Pauza nu este necesară. Dacă sunteţi hotărâtă să reîncepeţi pilulele, probabil că cele mai bune pentru dv sunt Rigevidon.
0
28-12-2009, ora 08:51
Green Ripper
Nu este medic/terapeut
Green Ripper
am si eu o intrebare... in legatura cu prietena mea... desi foloseste triregol de mult timp, a inceput sa nu mai aibe "pofte", adica nu mai simte nevoia de a face sex si asta a inceput de cand a luat prima data triregol. se poate sa aibe acest efect triregol-ul la ea??? pt k alta explicatie nu avem niciunul.
va multumesc anticipat!
0
28-12-2009, ora 12:28
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Da, scaderea libidoului si chiar depresia sunt reactii adverse frecvente ale anticonceptionalelor. Din fericire, de regula aceasta problema este revesibila, adica la oprirea tratamentului hormonal lucrurile tind sa revina la normal.
0
18-07-2010, ora 12:04
laurakyss
Nu este medic/terapeut
laurakyss
Buna ziua, as vrea sa stiu si io dak as pute-a sa iau anticonceptionale rigevidon este prima data knd voi lua, mai trebuie sa merg la un cabinet va multumesc rasp urgent
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul