doresc citirea analizelor si un diagnostic mai complet!

25-08-2009
teodora.dorotea
Nu este medic/terapeut
teodora.dorotea
Sunt insarcinata in 13 saptamani, sarcina in evolutie. Inca de la primele simptome ale sarcinii am inceput sa am mancarimi, roseata si scurgeri branzoase in zona intima. Am tratat naturist cu spalaturi cu ceai de galbenele si crema de galbenele. A trecut dar doar pentru o saptamana. A revenit mai grav. Apoi am fost la mare unde m-am infectat si am inceput sa fac furunculi jos. Am fost la medic si mi-a luat examen de secretie.
Germeni patogeni absenti
trichomonas vaginalis- absent
frecvente leucocite, rari lactobacili, flora polimorfa, frecvente filamente si celule levurice, rare celule epiteliale cu incluziuni citoplasmatice.
prezent Candida Albicans
fungigrama: sensibil: Nystatin, Amfotericina B, Clotrimazole,
rezistent: Flucanazole, Itraconazole, Ketoconazole.
Problema e ca tocmai sunt pe picior de mutare in alt judet si nu pot merge in urmatoarele zile la medic. As dori tare mult sa stiu daca e vreo problema pt sarcina. Momentan fac tratament cu spalaturi Tantum Rosa si ovule Polygynax (mi-a prescris gynozol, dar nu sunt disponibile si mi-a recomandat Polygynax) Furunculele sunt pe trecute deja. Si ma tratez si cu ceaiuri in continuare. Doresc raspuns urgent!
4 comentarii
0
26-08-2009, ora 20:00
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Daca tratezi infectia candidozica bine nu este nici o problema.Nici medicamentele pe care le iei nu sunt toxice pentru bebelus. Daca pui ovulul seara sa nu te speli decat a doua zi la pranz. Sarcina creeaza un mediu favorabil dezvoltarii acestui tip de infectie, dar daca primesti terapie la timp si corect, nu sunt probleme.Numai bine!
0
27-08-2009, ora 09:00
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consultati un medic homeopat cu experienta caci ceauirile nu au puterea de a inlatura o astfel de infectie si orice medicament chimic poate dauna copilului. Homeopatia este cea mai buna alternativa in acest caz.
0
17-02-2010, ora 16:25
MIRELLA FLO
Nu este medic/terapeut
MIRELLA FLO
Va rog frumos daca cineva imi poate citi aceste analize ce sunt a mamei mele.A fost operata de chisturi mamare.de un an jumate face citostatice.ANALIZE: HB-11, 6g/dl;HT-35, 3%;L-12500/mmc;Ne-75, 9%;Lym-19, 3%;Mo-3, 8%;Eo-1%;Tr-28300/mmc; GLICEMIE-111MG/DL;ALT-19U/L;AST-20U/L;ALKP-84U/L;Urea-34mg/dl;Crea-1, 1mg/dl.Astept nerabdatoare raspunsul...Va multumesc anticipat
0
23-02-2010, ora 11:49
MIRELLA FLO
Nu este medic/terapeut
MIRELLA FLO
va rog frumos, daca este cineva sa imi poata citi analizele.va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Teste în timpul sarcinii (obligatorii, opționale, recomandate)
  • Analize și investigații în timpul sarcinii
  •