dolicosigmoid la copil de 6 ani

27-12-2011
bagolyeni
Nu este medic/terapeut
bagolyeni
Bună ziua!

Băiatul meu are 6 ani, şi acum 3 ani au diagnosticat Dolicosigmoid, dolicocolon., Mănîncă normal, multe fructe şi legume mai ales crude, fără banane, ciosolate, caşcaval etc. şi are scaun o dată pe săptămînă.. Facem tretemente cu diferite lactulose, pro-- şi prebiotice, dar nimic. În 29 noi. iar am făcut o irigografie, dacă s-s schimbat ceva. Rezultatele de la sănge, eco abdominale e OK, numai colonul e mai lung cu 2/3. Dr mi-a zis că nu va fi mai scurt, numai cu operaţie, dacă va trebui, şi încă nici nu e megadolico.
Acum primeşte Masalax, Lactulos, Eubiotix, şi facem în fiecare seară clismă. Am fost şi la psiholog, dar fără rezultate. Băiatul e viol, foarte rapid, nu doare nicăier.
Vă rog părera dumneavoastră, că părerile sunt mult prea diferite
Vă mulţumesc!
1 comentarii
0
24-07-2022, ora 18:54
Francescadonna
Nu este medic/terapeut
Francescadonna
Bună ziua, ce ați rezolvat până la urmă cu băiețelul? Sunt și eu într-o situație similara copilul are 7 ani și ne chinuim de 6 luni cu constipația, are sigmoid cu bucle un fel de dolicocolon și un dr a recomandat operație. Ceea ce mi se pare f rău. Cum ați reușit dvs cu această situație?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul