doctorii zic ca sunt sanatos

29-09-2008
mandelina
Nu este medic/terapeut
mandelina
In urma cu 4 saptamani am inceput sa ma simt rau, in sensul ca: stari de greata, lipsa poftei de mancare, scadere in greutate cam 5 kg de atunci, oboseala accentuata, dureri de cap in zona frontala, o usoara tuse seaca.
Am facut analize peste analize - de sange, ecografii, endoscopie, rectosigmoidoscopie (toate la Fundeni), la plamani (raza). Mi-au iesit urmatoarele chestii mai nasoale: structura ficat neomogena, dar fara nimic altceva (chist, pietre, steatoza, cancer, ciroza etc), bila septata, o pietricica la rinichi de 2 mm, un calciu putin peste limita (11.0), limfocite putin scazute (24.2), in rest toate ok. Doctorii zic ca sunt sanatos tun, insa eu ma simt rau in continuare. Mi-au zis sa ma mai odihnesc (nu am luat concediu cam de multisor timp). Starea de greata imi dispare atunci cand stau linistit in pat.
Va rog sa imi dati un sfat. Ce sa fac? incotro sa o iau? starea asta de greata ma omoara... nu ma lasa sa fac nimic si nici sa mananc prea bine. Multumesc anticipat si sanatate!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici