sotia mea sufera de anxietate, atacuri de panica.. recomandare psiholog bun in Galati | Forumul Medical ROmedic

sotia mea sufera de anxietate, atacuri de panica.. recomandare psiholog bun in Galati

21-04-2011
MihaiGalati
Nu este medic/terapeut
MihaiGalati
Salut, ma numesc Mihai si sunt din Galati sotia mea sufera de anxietate atacuri de panica am fost la cativa doctori din Galati dar toti sunt indiferenti, nu reusim sa gasim un doctor cu care sa discutam si care sa ne explice situatia, sotia mea ia un tratament acum, xanax, linisan metroprolol si inca o denumire care nu imi aduc acum aminte pentru somn, pentru ca e foarte agitata si in timpul noptii si nu reuseste sa doarma, va rog daca stiti un doctor psiholog, psihiatru bun in Galati sa mil recomandati.
Multumesc.
6 comentarii
0
21-04-2011, ora 10:18
ecaterina serban
Nu este medic/terapeut
ecaterina serban
Buna ziua,
Eu am fost la d-na dr.Chelariu de la spitalul CFR si sunt foarte multumita, faceam adesea accese de panica... cineva mi-a zis ca respiratia ajuta foarte mult si am invatat in timpul acceselor sa respir profund si uneori respir in punga, nu e o gluma!!! mi-a recomandat un medic sa respir in punga atunci cand fac acces de panica, mai ales cand plec la drum sau sant in incaperi inchise( sufar de caustrofobie).Evit cat pot medicamentele!!!
Cu stima,
Ecaterina Serban
0
22-04-2011, ora 09:53
Dr. Andrei Dumitrescu
Psihologie, Bucuresti
Dr. Andrei Dumitrescu
Buna Mihai,

Da-mi un e-mail - si iti voi recomanda un doctor bun in Galati.

Toate cele bune,
Andrei
0
11-10-2011, ora 19:42
DorinaZ
Nu este medic/terapeut
DorinaZ
Buna,
M-am confruntat 3 ani de zile cu atacuri de panica pe care le faceam aproape in fiecare zi. Ajunsesem sa-mi fie frica sa ies singura din casa, ameteam, imi batea inima cu putere, aveam dureri in piept, simteam ca ma sufoc. Imi era teama ca am probleme grave la inima, dar dupa mai multe investigatii un medic cardiolog mi-a spus ca nu e nimic in neregula cu inima mea si mi-a recomandat sa merg la un psiholog. Sfatuita de o colega m-am dus la d-na psiholog Eva Neagu. Dupa cateva sedinte, atacurile de panica s-au rarit si simt ca sunt pe cale de a-mi recupera viata. Continui terapia si ma simt din ce in ce mai bine.
Multa sanatate,
Dorina
0
25-02-2013, ora 11:21
peticacostel
Nu este medic/terapeut
peticacostel
buna ziua, sper sa dau de dumneavostra cat mai repede, mama mea prezinta exact aceleasi simptome ca cele pe care le, ati enumerat, nu stim unde sa ne mai ducem, a inceput sa faca aceste atacuri de anul trecut, intr, o luna am fost la urgente de 13 ori, doctorii nu ii gasesc nimic, la fel ameteste, o doare tare in piept, se sufoca, ii bate inima tare, ii este frica sa nu faca cancer, nu stim unde sa ne ducem, recomandati, mi va rog un psihiatru bun sau un psiholog bun. Va multumesc.
0
09-08-2013, ora 19:38
BogdanE
Nu este medic/terapeut
BogdanE
Buna ziua,

Imi pare rau sa aud de necazurle prin care treceti cu sotia.

In calitate de fost client al unui psihoterapeut si ca principiu general, eu as evita medicamentele din sfera psihiatriei in toate cazurile afara de cele mai grave, cand s-au constatat deja leziuni mecanice sau neurologice (cum ar fi in cazul unei schizofrenii avansate).

In orice alt caz sunt convins ca un psihoterapeut bun poate ajuta sa amelioreze sau chiar sa vindece orice simptom de tip psihologic sau chiar si psihosomatic (cum ar fi insomniile, migrenele, ulcer, etc.)

Important e sa gasiti un psihoterapeut bun si care sa isi faca meseria din vocatie si cu empatie fata de client.

Eu v-o pot recomanda pe Oana Rafa, psihoterapeutul cu care am lucrat si eu si care am recomandat-o tuturor prietenilor mei care au avut nevoie. Are cabinetul in Galati.

-*

(*modificat de admin)
0
14-09-2013, ora 18:28
ilaura17
Nu este medic/terapeut
ilaura17
Am avut si eu mari probleme cu atacul de panica, anxietatea si depresia.Acum sunt bine, mi-am reluat serviciul si viata sociala.Am mers la doamna psihoterapeut Calin, la recomandarea surorii mele, care avusese si ea probleme asemanatoare.Sedintele de psihoterapie cu doamna psihoterapeut Calin Magda m-au ajutat sa inteleg ce mi se intampla, cum sa lupt cu anxietatea si sa o depasesc.Sunt foarte multumita de rezultate si o recomand tuturor celor care au astfel de probleme, pentru ca stie sa ofere solutiile potrivite la problemele pe care le ai, are peste 15 ani experienta profesionala si competente in mai multe forme de psihoterapii.
-*


(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul