distonie sau altceva??

11-02-2013
tibakus
Nu este medic/terapeut
tibakus
buna seara!ma numesc Tiberiu si ma chinui sa inteleg ce este cu mine?va rog sa mi da ti un sfat sa stiu ce am de facut. problema mea incepe asa:la serviciu prea mult stres si prea mare agitatie drept urmare ma pricopesc cu o tahicardie care m a tinut cam 30 sec la interval de 4 5 zile dupa care s a agatat de mine o durere insuportabila exact deasupra inimii, o durere continua si enervanta, ulterior cu amorteli in mana stanga care ma sacaiau continuu cu saptamanile.socul cel mai mare l am avut cand intamplator il sun pe prietenul meu cel mai bun si primesc o veste trasnet!!( da domne ??e in coma!!) in momentul acela o durere in piept care mi a luat aerul si inima incepuse ca la maraton plus ca nu mi mai simteam mana stanga. de atunci sunt exact 3.5 ani in care nu am mai avut o zi fericita urmate de multe vizite la doctori, foarte multi bani chieltuiti si cam degeaba.
in prezent...sunt praf. simptome- dureri in piept ce duc pana in gat, amorteli cu dureri mixte pe partea stanga (cap, gat, umar, mana si picior), ameteli, dureri de cap, senzatia de lesin, dureri intre omoplati, gust aiurea in gura (de metal), senzatia ca nu imi ajunge aerul sau ca nu pot respira, fasaituri in urechi, palpitatii, neclaritate la vedere(sau ca mi fuge imaginea)uneori la efot(urcatul scarilor)creste intensitatea durerii in piept inima imi bate puternic si am nevoie de aer.la emotii sau aflarea unui rezultat (vesti) toate starile se agraveaza...
consultatii-neurolog 4 cu radiografie cervical.orl 6, oftalmolog1, cardiolog 5 ekg nu mai stiu numarul, 1 test efort, 2 si in prezent il streses pe ultimul cu nu mai putin de 25 de sedinte.eco cord, endocrinolog 2 cu eco tiroida.internist 12 eco abdominal 4 si de 5 ori analize de sange.pneumolog 2 cu 2 radiografii si 2 spirometrii.reumatolog 1 cu sedinte de masaj alte aparate de ultrasunete.psihiatru 1.psiholog 3 si la ultimul mai urmez sedinte.
rezultat analize-helicobacter pilory care l am tratat si ceva colesterol peste limita in rest totul este ok.tensiune 12-7, 12-8. am 30 de ani si vreau sa fiu acelasi om ca inainte, sa fiu spiritul petrecerilor sa rad iar si sa fiu vesel.
va multumes foarte mult ca ati avut rabdarea sa cititi acest roman dar sunt disperat si vreau sa gasesc o varianta de a ma face bine. ca raspuns de la medici...esti sanatos tun dar nu mi au spus ce pot sa am de ce am aceste stari??/
3 comentarii
0
11-02-2013, ora 08:12
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Buna, descrii simptomele unei tulburari de somatizare. In acelasi timp este posibil sa fii o fire anxioasa, predispusa la atacuri de panica.
Daca toate interventiile de mai sus le-ai fi facut la un psiholog BUN, deja n-ar mai fi aparut simptomele. Daca inca apar, atunci... alegi fie sa continui in acelasi mod fie sa gasesti psihologul bun acum. Pentru simptomele descrise poti apela si la interventii psihologice on-line. Eu am avut cazuri similare. Este nevoie de interventie pe termen lung, 15-20 sedinte.

Numai bine
0
11-02-2013, ora 13:01
tibakus
Nu este medic/terapeut
tibakus
Va multumesc, cred ca nu am gasit psihologul potrivit.as fi interesat de propunerea dv
Cum se procedeaza cu sedintele on line?
0
17-06-2017, ora 13:59
cristi 2010
Nu este medic/terapeut
cristi 2010
Salut Tibakus, am si eu anumite stari din descrierea ta, ce ai mai facut de atunci ? esti mai bine ? eventual niste date de contact sa dialogam mai fluent ?
Multa Sanatate !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul