disperare-panica

24-06-2010
nycko
Nu este medic/terapeut
nycko
salut! am 35 ani, sunt somera, am un copil si multe intrebari. ce faci cand Dumnezeul in care credeai nu Il gasesti? ce faci cand totte raspunsurile nu vin? ce faci cand la capatul tunelului tau e un zid si nu lumina? ce faci cand suferinta si deznadejea si-au facut cuib in sufletul si mintea ta? cand de ani de zile speri si tot mai rau e? cand postesti si te rogi si vine rau in loc de bine? cand ramani somer iar sotul are salariul taiat? cand nu-ti ajung zile si nopti de plans si unii zic ca sadesti flori cu lacrimile pt gradina ta. atunci unde e gradina? cand dupa ani de disperare viata e tot mai grea cand ai timp liber cu copilul tau si n-ai ce sa-i iei sau unde sa-l duci? cand numai ai prieteni ca numai ai nici bani? cand cu sotul parca traiti doua singuratati? cand ai insomnii si nu ai pofta de mancare? cand vrei sa mori, dar tot speri... de fapt tot mort esti de frica, de panica, pt ca dupa ani de deznadejde si ghinioane stii, simti ca tot asa va fi. te-ai rugat si n-ai primit liniste. nu te nasti cu noroc trebuie sa inveti ca asa va fi mereu. daca am urlat de durere sufleteasca? da. zilnic. nu ma aude nimeni. poate va fi cineva pe aici sa ma invete cum sa-mi caut norocul. cum sa nu-mi pierd speranta? cand sunt atat de jos spiritual acum. numai simt nimic si nu mi se mai pare nimeni si nimic interesant. totul e stress pt mine. asa sunt. in depresie de 2-3 ani, de cand stiam ca am sanse sa raman fara serviciu. mi-am cautat si cu cv si cu cunostinte. cine te angajeaza in romania azi? mai nimeni daca esti femeie si mai ai si studii superioare si ai cazut de sus. explicatii? n-am primit. decat : e criza. asa e sistemul. raman rudele si pilele. pila mea era in Cer. acum a uitat de mine si familia mea. ne loveste. parca se razbuna. de ce? am ajutat atatia in jur. ani la rand. cu casa, masa, bani. cand a venit randul nostru... pauza. toate usile sunt inchise. toate. nu corespundem cerintelor de pe piata. ATAT mi-a mai ramas. sa caut prin straini. sa intreb: cum imi gasesc pace fara bani si plini de datorii? trebuie sa faci ceva sa ai noroc? sau sa te nasti cu el?
3 comentarii
0
24-06-2010, ora 13:49
rocsi84
Nu este medic/terapeut
rocsi84
buna sunt noua pe aici si mar interesa si pe mine niste informatii daca ne poate ajuata si pe noi cineva cu niste raspunsuri.fratele prietenei mele a fost diacnosticat acum cateva luni cu malformatia arnold chari la doar 21.ia sa spus ca are malformatia din nastere dar a fost depistat numai acum.a facut parapareza spatica pe partea dreapta, migrene dar suportabile, ameteli, dureri de spate.i sa recomandat operatia la BUCURESTI la spitalu arsenie baltazar.pe noi ne intereseaza cat ar costa operatia si daca e cineva in cazu nostru sa ne de informatii despre operatie si de evolutia bolii.precizez ca e de gradu 1.stiti cum e la noi viata depinde de niste bani de acea am vrea sa stim cat costa.rugam informatii -*
multumim si va rugam ajutatin ecu informatii


(*modificat de administrator)
0
24-06-2010, ora 20:33
Jaquelinne
Nu este medic/terapeut
Jaquelinne
nycko draga, te inteleg ca esti foarte suparata pe viata si este foarte bine ca te-ai gandit sa iti spui oful, chiar daca oarecum public.Sunt sigura ca vei primi multe sfaturi, important este sa sustragi ceea ce este bun.Eu stiu ca Dumnezeu nu iti da niciodata mai mult decat poti duce si sunt anumite momente in viata in care avem impresia ca El ne-a uitat sau ca s-a intors cu spatele la noi, dar sa stii ca nu este asa, El ne iubeste indiferent daca noi suntem buni sau rai, numai ca uneori ne pune la diferite incercari pt a vedea daca la greu noi il mai iubim si mai credem in El.Probabil ca datoriile si lipsa unui serviciu te fac sa fii atat de neimplinita, dar daca te gandesti mai bine, faptul ca ai un copil sanatos, ca voi parintii lui sunteti sanatosi, sa stii ca este mult mai important decat orice pe lumea asta.Si nu dispera, eu sunt sigura ca intr-o buna zi va rasari soarele pe strada ta, chiar daca acum este un pic mai noros.Niciodata sa nu crezi ca Dumnezeu te-a uitat!
Te imbratisez cu drag!
0
15-02-2011, ora 12:52
nycko
Nu este medic/terapeut
nycko
uneori da mai mult decat poti duce. asa ajung oamenii de o iau razna, innebunesc, de se intreaba toti ce.i cu cutare, ce a patit cutare, etc. problema mare e cand vine din cuplu. ca la restu le mai faci fata, insa cand nu e sinceritate, comunicare, sustinere, iar unul face tot iar celalat minte cu nerusinare si profita de bunatatea celuilalt.. ce mai faci???
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: