ROmedic - Forum medical | Forum medicina | Intrebari medicale, raspunsuri medicale, discutii medicale
Regulament forum ROmedic | Prezentare ROmedic | Colaboratori | Promovare pe site | Linkuri utile | Contact
Prima pagina Boli & Afectiuni Semne & Simptome Ghid de sanatate Dieta Forum medical Medicamente Dictionar medical Stiri medicale Index medical
Forum medicina | Forum sanatate

Lista categorii » Semne si simptome » Neurologice

diplopie

Autor: dimitra Data: 23-02-2010
Buna seara! As fi foarte bucuroasa daca mi-ati putea spune parerea despre aceste simptome pe care le am si anume vedere dubla !Atunci cand privesc in fata si schimb privirea in stanga sau in jos,vad dublu pt.cateva sec.dupa care vad normal! Nu se manifesta tot timpul si oftalmologic nu am nimic! Seamana cu o ameteala si ma cam sperie!Multumesc!

Comentarii / raspunsuri: 2 |

Autor: elina | Dr. Alina Maria Bălţăţeanu - Oftalmologie , Bucuresti Data: 25-02-2010 , ora 11:05
Buna dimineata! Ce varsta aveti? Ce alte afectiuni mai aveti( hipertensiune arteriala??? , colesterolul mai mare????); ar fi bine sa faceti un consult oftalmologic pentru obiectivarea diplopiei si consult neurologic( diplopia bilaterala are , de obicei, cauza neurologica); numai bine

Autor: dimitra Data: 16-04-2010, ora 15:34 |  Raporteaza continut inadecvat
Buna ziua! Stiu ca am disparut atata timp si am incercat sa nu mai dau prea multa importanta simptomelor(acum imi dau seama de inconstienta mea),as dori acum dupa ce am mai aflat cate ceva despre ce mi se intampla sa va mai intreb ceva! Am 30 de ani si de 3 luni am inceput sa vad dublu!Am mers la un neurolog si mi-a recomandat sa fac RMN,dar nu s-a gasit nimic!Nu am mai mers cu rezultatele inapoi la neurolog crezand ca nu e nimic grav si poate imi va trece,dar acum 3 zile am observat ca pleoapa ochiului drept este mai lasata si am mers iar la neurolog care mi-a spus ca s-ar putea sa am miastenia gravis insa pt. a fi mai siguri trebuie sa mai fac si alte teste! As vrea sa mentionez ca eu locuiesc in Grecia si imi este cam greu sa pricep tot ce-mi spun medicii,mai ales cand folosesc termeni medicali! Am citit pe net despre aceasta astenie si am inteles ca exista miastenia generalizata si as dori sa stiu,sau poate ma grabesc,daca am aceasta boala va degenera si-mi va afecta toti muschii?Eu acum doar vad dublu si pleoapa ochiului drept este mai lasata,mai ales spre seara!Va multumesc pt.rabdarea dumneavoastra!

ADAUGA COMENTARIU

Pentru a putea adauga un raspuns / comentariu trebuie sa va logati
(formularul din dreapta sus)
Daca nu aveti cont , inregistrati-va de aici

Publicitate:

Logare membri:

Utilizator:
Parola:
Am uitat parola!
Prima data? Inregistreaza-te!

Statistici forum:

Utilizatori inscrisi: 80238
Ultimul utilizator: vandia
Total mesaje: 171026
Ultimul mesaj: 31-07-2010
5 useri inregistrati;
613 vizitatori neinregistrati;

Detalii
Suntem o echipa de profesionisti, specializati in domeniile: psihologie, psihoterapie, psihiatrie si logopedie. Te asteptam cu drag intr-un cadru primitor si linistit.
PSIHOLOGIE, PSIHOTERAPIE,PSIHIATRIE, LOGOPEDIE BUCURESTI
Inapoi Inainte
contacteaza-ne acum!
Detalii
Mai simplu ca niciodata! Porti aceste inele magnetice speciale in timp ce mergi pe jos si se reduce pofta de mancare intr-un mod natural si eficient.
90 RON
TELEFON 0721.46.39.69
Inapoi Inainte
Citeste mai multe
Cauta pe ROmedic:
Cauta in articolele de medicina Cauta pe forumul medical ROmedic Cauta termen medical in dictionar Cauta medicament

Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicali
Cauta in articole

Cauta articole dupa anumite cuvinte cheie.
Forum de medicina si sanatate Cauta pe Forumul ROmedic
Cauta in cele peste 3000 topice de pe forum
Dictionar de sanatate si medicina - explicatii termeni medicaliCauta in Dictionarul medical
Nu intelegi un termen medical? Cauta-l in dictionar.
Medicamente - indicatii, contraindicatii, administrareCauta Medicament
Cauta medicamente dupa denumire sau dupa afectiunea in care sunt indicate.
Dupa denumire: sau
Dupa indicatii: