dinti sensibili prin urmare mi au cazut vreo 3

09-02-2011
mihail1
Nu este medic/terapeut
mihail1
am dintii foarte sensibili si ceva carii in urma unei lovituri am ramas fara 3 dinti cei din fata, nu ma gandesc la un implant ci la o coroana sau punte din cat m am informat eu, treaba este ca nu dispun de ff multi bani si caut ceva cat mai ieftin pt moment,

astept niste pareri

Multumesc
1 comentarii
0
22-03-2023, ora 23:21
Dr. dentist: Maier Marius
Stomatologie, Brasov
Dr. dentist: Maier Marius
Bună ziua,

dacă dispuneți de un buget limitat, este important să discutați cu medicul dentist pentru a afla care este cea mai bună opțiune pentru dumneavoastră, în funcție de starea actuală a dinților și de bugetul disponibil.

O coroană dentară poate fi o opțiune mai ieftină decât un implant dentar, dar costul poate varia în funcție de materialul utilizat și de complexitatea procedurii. În cazul în care aveți nevoie de o punte, costurile vor fi și mai mari.

Este important să țineți cont că opțiunile mai ieftine pot fi mai puțin durabile și pot necesita mai multe vizite la medicul dentist pentru a le întreține. În plus, o coroană sau o punte mai ieftină poate să nu aibă aceeași estetică sau să nu se potrivească perfect cu restul dinților.

În orice caz, discutați cu medicul dentist despre opțiunile disponibile și despre costurile implicate. El vă poate ajuta să faceți o alegere potrivită pentru nevoile dumneavoastră și pentru bugetul disponibil.

Cu drag va stau la dispoziție oricând, dvs sau apropiaților dvs, pentru eventuale întrebări sau nelămuriri.

Să ne auzim cu bine,

Dentistul Meu:

Dr. Maier Marius - doctor medic stomatolog

Zâmbim împreună
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dinți sensibili
  •