Mi-am imbracat puntea fata (jos) in portelan

05-03-2013
Dienyse
Nu este medic/terapeut
Dienyse
Buna ziua,

Mi-am imbracat puntea fata (jos) in portelan. Dintii de portelan nu sunt fixati definitiv, iar culoarea lor este mai inchisa decat a dintilor mei, naturalii de sus. Imi este jena sa vorbesc, sa zambesc. Va rog sa-mi spuneti, daca se pot albi, cum si la cine sa apelez.
Medicul stomatolog care mi-a facut lucrarea nu vrea sa auda de asa ceva.

multumesc
8 comentarii
0
05-03-2013, ora 16:59
ionela83
Nu este medic/terapeut
ionela83
pai nu vrea sa auda ca odata ce materialul e pus peste mulaj, numai are cum sa schimbe materialul, ar insemna alta lucrare, alta cheltuiala etc...eu mi-am imbracat dintii tot din fata cu portelan iar doamna stomatolog ma trimis sa imi vada culoarea dintilor mei chiar tehnicianul, data fiind situatia ca eu am dintii naturali foarte albi iar culorile de prezentare ce le avea dansa la cabinet nu se potriveau...daca nu accepti lucrarea nu cred ca ai garantie ca iti restituie banii sau altceva...eu spun ca trebuie sa te obisnuiesti cu ei, sa ii lasi in gura, sa nu faci ca mine prima oara i-am scos din gura chiar cum am iesit din cabinet, crede-am ca-s mari si cand rad sau vb toata lumea ii vede, ca-s ca de cal:))prima impresie cateodata e inselatoare, trebuie sa te inveti cu ei si dupaia nu ai sa mai vezi diferenta, chiar o sa ti se para draguti
0
05-03-2013, ora 19:49
Sophia1975
Nu este medic/terapeut
Sophia1975
NU accepta sa ti-i fixeze definitiv! Sunt banii tai si nu accepta o lucrare facuta incorect.
Spune-i stomatologului ca este diferenta intre dinti si nu accepti, punct. Daca ar fi mai deschisi ai zice ca ti-i mai poti albi pe ai tai, dar daca astia sunt deja mai inchisi la culoare o sa arate nenatural si urat.
Nu mai acceptati tupeul celor care nu muncesc corect! Mentalitatea asta "te vei obisnui" este cea mai pacatoasa!
Tu daca vinzi nasturi, de ex., nu vei putea sa vinzi unii strambi cu forta, ca nu ti-i ia nimeni. Si ce daca e medic? Are OBLIGATIA sa munceasca, corect, iar daca greseste, sa plateasca.
0
05-03-2013, ora 23:09
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Numai dintii naturali se pot albi. Cei de portelan nu.
Lucrarea nu trebuie fixata definitiv daca nu sinteti multumita de culoarea obtinuta. Discutati din nou cu medicul dvs.
0
06-03-2013, ora 10:54
Dienyse
Nu este medic/terapeut
Dienyse
Va multumesc, pentru raspunsurile dvs.
Nu o sa ma pot obisnui niciodata cu ei. Tota viata m-am straduit sa am dintii cat mai albi, iar acum ma asortez cu dintii de portelan la culoarea parului - sunt galbeni. Nu mi-am dorit asa ceva, cand am mers la doctor.

Doamna doctor Nicoleta Grosu, va rog, sa-mi spuneti daca se mai poate adauga, pe lucrarea existenta, inca un stat de portelan, mai alb, pentru a schimba culoarea.
multumesc.
0
06-03-2013, ora 21:09
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Pentru a obtine o culoare mai deschisa, probabil va trebui indepartat portelanul in intregime (de pe scheletul metalic) si refacut. Dar tehnicianul dentar este cel care stie cel mai bine ce sa faca pt a obtine rezultatul cerut.
0
07-03-2013, ora 08:30
Dienyse
Nu este medic/terapeut
Dienyse
Multumesc
0
12-04-2017, ora 11:30
romina ioana
Nu este medic/terapeut
romina ioana
buna ziua, acum 7 ani mi-am imbracat dintii de sus in portelan, acum de cateva saptamani la un dinte sus simt ca si cum ma inteapa, sau ca atunci cand trag aer rece si este sensibil, am avut la acesti 2 dinti facuta operatie pe radacina, nu stiu daca sa ma duc la medic sa fie ceva grav, multumesc pt raspuns
0
12-04-2017, ora 19:19
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua. Poate si-a pierdut lucrarea adaptarea la dinte ( sa se fi format un sant intre lucrare si dinte ). Dintii operati ar trebui sa aiba tratament de canal ( nervul scos ) si nu e normala sensibilitatea la rece. Cel mai bine este sa faceti o radiografie sa vedem situatia ( o puteti pune si aici ).
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cariile dentare
  • Eroziunea dinților
  • Urgentele dentare - primul ajutor
  • Periuța de dinți manuală
  • Albirea dinților acasă
  • Obiceiuri care afectează dantura
  • Dinții antimicrobieni printați 3D
  •