din cauza uni deces in familie

27-06-2010
bucur romulus
Nu este medic/terapeut
bucur romulus
dupa o saptamana de la deces am simtit ca-mi amortesc buzele minili palpitatii in piept am facut urmatoarele analize:ekg, rmn, analize de singe, radiografie la plamani si totul a fost bine dar am de 5 luni dureri foarte mari de cap in spatele craniulu care urca spre cresteul capu lui ca si medicamente iau paroxentina si rivotril dar nu simt mare ameliorare cine ma poate ajuta -* va multumesc



(*modificat de administrator)
1 comentarii
0
28-06-2010, ora 02:07
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Stimate domn,

Simptomele dvs. concid cu tabloul clinic specific stresului posttraumatic, în cea mai mare parte. Decesul din familie v-a afectat foarte mult psihicul, iar această afectare se reflectă în prezent asupra fizicului, şi nu numai, se psihosomatizează. În sfera dvs. mentalo-psihică, cea alcătuită din gândire şi sentimente, există un mic conflict psihologic, o durere, ceea ce vă cauzează o serie întreagă de simptome fizice, printre altele.
Tratamentul care v-a fost prescris este bun; este cel de elecţie. Aveţi nevoie şi de consiliere psihologică, de aceea vă rog să faceţi tot posibilul să apelaţi la serviciile unui psiholog. Psihologia integrativă vă poate ajuta să vă continuaţi viaţă fără membrul familiei pe care l-aţi pierdut; membrul care vă lipseşte foarte mult, pe care l-aţi iubit foarte mult. Vă poate ajuta să acceptaţi decesul fără a vă afecta în vreun fel anume.
Vă înţeleg durerea şi vă rog să primiţi condoleanţele mele. Dumnezeu să ierte şi să odihnească sufletul pesoanei decedate. Amin!


Toate cele bune şi însănătoşire grabnică.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister Nick ;)

P.S. - Vă rog să reconsultaţi medicul şi să-l informaţi că medicaţia actuală nu a produs ameliorări evidente. (s.ar putea să aveţi nevoie de o ajustare a conduitei medicale). Nu vă modificaţi medicaţia din proprie iniţiativă!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.