diferenta ca dimensiuni intre testicule

16-02-2009
riky
Nu este medic/terapeut
riky
Cind am fost mic am suferit o interventie chirurgicala pentru ami cobori in saculet testicolul drept.Acum el este mai mic ca de obicei decit cel sting.As vrea sa stiu daca doar testiculul sting imi va permite sa am copii.
2 comentarii
0
16-02-2009, ora 14:11
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Stai linistit, poti avea o puzderie de copii!:)) Fertilitatea masculina nu tine de dimensiunea testiculelor, ci de calitatea spermei. Si chiar daca e mai mic, si testiculul drept poate fi perfect viabil si functional. Numai Bine!
0
24-03-2009, ora 15:54
andra13gabriela
Nu este medic/terapeut
andra13gabriela
Buna ziua...noi (eu 25 ani, prietenul 36) avem o relatiede 6 ani. In urma cu 6 ani am ramas insarcinata, hotarind sa intrerupem sarcina. Atunci am crezut ca ne grabim, acum ne caim pentru decizie. Prietenul meu are testiculul drept mult mai mic de la un oreion avut la 14 ani. Acum 3 ani a descoperit ca are si diabet tip 2 (non-insulino dependent). Eu am uter retrovers cu ovare polichistice si anexista pe stinga. Fertili am fost amindoi, asta e clar, dar de 2 ani tot incercam sa facem un copil, cu calcularea temperaturii, cu vizite la ginecolog sa nu iau vreo infectie...nimic. Sintem in stadiul de casatorie, asa ca ne gindim la analizele pentru fertilitate. Imi puteti recomanda un spital/clinica in Bucuresti si, cel mai important, ce anume analize sint necesare, pe linga analizarea lichidului seminal? Va multumesc anticipat!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici