diaree inainte si dupa operatia de colecist

15-03-2011
elenabochis
Nu este medic/terapeut
elenabochis
sora mea, mai in virsta, de cca 8 luni a avut diaree cu 4 pina la 10 scauen pe zi, desi toata viata a fost constipata.S- prezentat la spital unde i s-au facut investigatii, spunind ca ii sint bune analizele, mai putin colecistul plin cu pietricele si nisip. I-a fost extirpat prin operatie laparoscopica, fara probleme deosebite, insa starea diareica se continua si acum cu 3-4 iesiri pe zi, desi urmeaza regimul necesar. Este si foarte slabita fizic si in puetere desi a fost o femeie foarte robusta. Intrebarea este daca ar putea lua si vitamine pentru intarire si ce anume, si ce s-ar recomanda pentru diaree? Va multumesc mult!
1 comentarii
0
15-03-2011, ora 13:10
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Da, se intmapla multora ca dupa scoaterea colecistului sa aiba diaree. Bila se descarca necontrolot, nu ca atunci cand se colecta mai intai in colecist...Nu poate face decat sa manance cat mai regulat, sa ia niste probiotice, gen acidophilus. Poate lua si vitamine, poate ii recomanda medicul ceva care sa nu irite stomacul si intestinele. Daca are diaree prelungita poate lua normix. Nu dau sfaturi legate de medicamante, le prescrie medicul la consultatie, dar de asta spun pentru ca nu se absoarbe in organism. Sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Proctoline
HEMOROIZI? FISURI ANALE? Tratament fără operație și fără internare!
Clinicile Proctoline sunt centre medicale specializate în tratarea eficientă a hemoroizilor și a fisurilor anale. Ne găsiți în 14 orase din țară! Detalii aici