diagnostic

27-05-2009
nadejdemagda
Nu este medic/terapeut
nadejdemagda
in urma investigatiei rmn mi s-a pus diagnosticul de leziuni cerebrale de tip demielinizant in stadiu cronic. daca se poate as dori sa stiu ce inseamna, la ce se refera, despre ce este vorba? va multumesc anticipat, si sper din inima si suflet macar putin sa elucidez misterul acestor termeni deloc populari!!!!!!!!!!!!
2 comentarii
0
04-06-2009, ora 06:52
nadejdemagda
Nu este medic/terapeut
nadejdemagda
revin cu aceeasi intrebare, la care va rog din inima si suflet sa-mi dati un raspuns cit de cit pe intelesul meu. Leziuni cerebrale de tip demielinizant in stadiu cronic. despre ce este vorba? ce inseamna? ce semnifica si la ce se refera. va multumesc anticipat!!!!!!!!!!!!!!! cu stima si respect deosebit!!!!!!!!!!!!!
0
04-06-2009, ora 07:46
nadejdemagda
Nu este medic/terapeut
nadejdemagda
voi putea primi un raspuns la intrebarile mele? va implor sa-mi elucidati pe cit posibil starea de incertitudine in care ma aflu!!!!!!!!!mii de multumiri!!!!!!!!!!! astept cu nerabdare!!!!!!!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul