diabet

23-07-2009
myry
Nu este medic/terapeut
myry
buna ziua, daca mama mea are diabet zaharat tip 2 si este insulino dependenta poate face o cura de 4 saptamani cu pauza de o saptamana intre cele 4 de tratament cu tonic venos?am citit in prospect ca este bun si pentru diabetici dar vreau sa stiu si parerea dumneavoastra inainte de a incepe aceasta cura, deoarece are si tensiune oscilanta si varicele care o necajesc tare rau, multumesc pentru raspuns.
2 comentarii
0
24-08-2009, ora 17:57
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Daca pe prospect se precizeaza faptul ca nu exista contraindicatii, atunci poate sa faca. Pe langa acest tonic venos, poate sa-si aplice si Ruscoven gel, este f bun pt varice si nu numai!

Multa sanatate;)


Cu deosebit de multa placere si deferenta,
Mister NICK;)
0
09-12-2009, ora 13:51
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Exista cateva produse naturiste care pot fi utilizate pentru varice, independent de tratamentul pentru diabet, fara ca suprapunerea celor doua tratamente sa dauneze organismului.
Este vorba despre Ceai natural - picioare usoare, Biovenal, Crema pentru picioare usoare - toate de la Fares, precum si extract glicerinat din muguri de castan salbatic si din muguri de castan comestibil.

Mai multe detalii, la cabinetul FARES din Strada C.A. Rosetti nr 31, in aceeasi cladire cu farmacia Apifarm (unde puteti gasi remediile si produsele apifitoterapeutice recomandate).

Dr. Daniela Busneag, medic Fares, -*

(*modificat de administrator)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.