dezvirginare ori ba

15-02-2009
danteforever
Nu este medic/terapeut
danteforever
Buna. Am si eu cateva intrebari. Eu sunt virgin si nu pot sa imi dau pielea jos de pe capul penisuli din cauza frenului. Prientena mea vrea sa faca sex dar nu vrea sa faca numia cu prezervativ. Adik ea vrea sa pun prezervativul pe penis fara sa il "dezbrac" de pielea aia. Intrebare mea e.Se poate sa pun prezervativul asa? pot sa ma dezvirginez si asa?.Si inca ceva.tot am auzit de numere. Ce e cu numerele alea ? Multumesc!
10 comentarii
0
15-02-2009, ora 14:00
talida89
Nu este medic/terapeut
talida89
:))))))))))) se vede k sunteti inca niste copii. mai bine ar fi sa va informati amandoi despre viata sexuala!!!!!!!!!!!
nu e neaparat sa ti se rupa "ata" (frenul) ca sa fii dezvirginat!!!!!!! si prezervativul se pune pur si simplu pe penis, te dezvirginezi oricum.
si "numerele" sunt partidele de sex. cred k la asta te referi ( de ex: cand spune cineva k a avut 3 numere, inseamna k a avut 3 partide de sex).
cati ani aveti? mai bine pune-ti mana si cititi o carte!!!!
0
15-02-2009, ora 14:25
danteforever
Nu este medic/terapeut
danteforever
poi deaia am intrebat ca sa ma informez.daca shtiam nu mia intrabam :|
0
15-02-2009, ora 19:06
C.Raluca
Nu este medic/terapeut
C.Raluca
danteforever stai ca nu rade nimeni de tine.. e bine ca ai intrebat si ca vrei sa stii una alta.. de dezvirginat te dezvirginezi si cu si fara prezervativ..


daca vrei sa mai intrebi una alta intreaba :) si nu simtii atacat de unele replici.
0
25-06-2009, ora 15:14
sayra
Nu este medic/terapeut
sayra
buna dragul meu dupa felul cum pui intrebarile deduc ca inca esti mic dar ma rog ceea ce vrei tu sa faci cu viata ta sexuala este problema ta. o sa ma rezum la a-ti da un sfat: lasa-te de experimentat toate nebuniile si intra in google daca tot ai internet si cauta informatii autorizate poti sa cauti dupa :totul despre inceperea vietii sexuale.etc. dar oricum nu te-am inteles bine tie ti-e frica ca sa nu te doara sau din anumite motive nu vrei din ce cred eu ca ai vrut sa spui este ca sa nu te doara de asta no vrei sa ti se traga pielea iar daca este asa raspunsul meu este ca oricum o sa te doara asa ca obisnuestete cu ideea o sa fie o amestecatura de placere si durere de cateva ori. hai ca tu poti ca esti baiat mare:
0
06-09-2009, ora 02:22
just4you
Nu este medic/terapeut
just4you
Buna...imi puteti da si mie un sfat.prietena mea are 15 jumate si e k un baiat de 3 luni.si au ajuns la subiektul despre viata sexuala.intelegeti ce vreau sa zik.si nu stie dak sa faka sau nu dragoste k el.ai este frik sa nu se intample cv.se poate dezvirgina( k prezervativ normal) de la varsta asta????Multumesk!!!
0
11-09-2009, ora 16:47
Nora...
Nu este medic/terapeut
Nora...
mah...act sexual inseamna penetrarea vaginului cu penisul...din momentul ala nu mai e virgina.
0
05-10-2009, ora 14:32
dulcik@
Nu este medic/terapeut
dulcik@
eu si cu pr meu am fakt dragoste.eu miam inceput viata sexuala tokmai akm...dar el numai era., e normal sa nu fi kurs sange.sau nu am procedat km trebuie????.am fakt k prezervativ...
0
29-10-2009, ora 13:02
Nora...
Nu este medic/terapeut
Nora...
DA...E NORMAL...nu e o lege sa-ti curga sange ca sa fi virgina.
0
06-02-2011, ora 02:12
viorel89
Nu este medic/terapeut
viorel89
Salutare am si eu o mica mare problema am 17 ani si sunt virgin iar astazi prietena mi-a zis ca luni cand ne intalnim vrea sa facem sex imi e teama sa nu o dezamagesc sau actul sexual sa nu tina foarte mult.Mentionez ca ea stie ca nu mai sunt virgin si ca are pretentii de la mine sa ma descurc.Va rog din suflet ajutati-ma si pe mine cu un sfat pana duminica seara daca se poate.Va multumesc din suflet.
0
07-02-2011, ora 18:16
l@vinia
Nu este medic/terapeut
l@vinia
ptr : viorel89 parerea mea e k ar fii mai bn sa lasi totul sa decurga de l sine..acum nu o sa te apuci sa fc experimente doar pt simplu fapt k nu ti-ai inceput viata sexuala si nu stii daca te vei pricepe, , cu putin ajutor si din partea ei va veti descurca, si mai ales k pt ty e prima oara te astepti sa tina 2 ore acul sexual????sper k ti-am rasp din timp.oricum tu incerca si fii cat mai relaxat si nu te intimida, si sa nu uiti de preludiu!!!mult succes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Circumcizia la barbati
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Prezervativ aprobat pentru utilizare în multe țări europene, mai eficient în prevenirea infecțiilor decât prezervativele standard
  • Boli care se pot transmite chiar dacă porți prezervativ
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •