deviatie de sept

02-04-2007
gabriela 42
Nu este medic/terapeut
gabriela 42
Am 42 de ani. De 14 ani sunt dependenta de bixtonim, rinxil, etc.
La 14 ani am fost diagnosticata cu deviatie de sept. De fapt aceasta afectiune a nasului o am de la nastere, am avut nastere faciala. Din cauza fricii, nu m-am operat nici pana in ziua de azi.
Cand am ramas insarcinata prima data, la 24 ani, pe perioada sarcinii mi s-a infundat nasul si a trebuit sa folosesc rinofug. etc. Mentionez ca nu pot sa dorm cu gura deschisa si atunci prefer sa-mi pun picaturi in nas.
Dupa ce am nascut am revenit la normal, adica nu mi-am mai pus picaturi, pana am ramas insarcinata a doua oara, si de atunci nu mi-am mai revenit. Si in ziua de azi imi pun in nas rinxil, pe care-l tolerez mai bine, pentru ca nu-mi da mancarimi de ochi si efectul dureaza mai mult.
Menţionez ca dorm cu perna de lana, melană, pentru ca sunt alergica la puf, de asemenea sunt alergica la praf, mucegai, polen. Am rezolvat problema acestei alergii, prin evitarea alergenilor. Dar cand am crize, iau miofilin pentru desfundarea traheii şi eventual claritine.
La mare nu am probleme alergice, chiar daca dorm pe perna de puf. Eu sunt dintr-o zona umeda - Gura Humorului, jud.Suceava.
Vă rog sa-mi spuneti daca in cazul in care ma hotarasc sa ma operez de deviatie de sept, mi se va rezolva problema sau nu. Cu tratament homeopat nu se poate rezolva?
1 comentarii
0
02-04-2007, ora 00:00
tobi
Nu este medic/terapeut
tobi
si eu am avut aceeasi problema doar ca din cauza nasului infundat faceam si bronhospasme si atacuri de panica pentru ca nu puteam sa respir pe nas si aveam senzatia ca nu mai am aer. acum 3 ani m-am operat de deviatie de sept si pot sa-ti spun ca operatia in sine nu m-a durut deloc. simti ca se umbla acolo dar nu doare datorita anesteziei locale. o sa simti un pic la toaletarea nasului dar nu e ceva de nesuportat. depinde mult si de doctor. pot sa spun ca problema mea s-a rezolvat in proportie de 80 %. alte remedii nu cunosc si am incercat si eu tot. succes
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul