detoxifiere - sfaturi, indicatii

15-11-2013
sv1964
Nu este medic/terapeut
sv1964
As vrea sa fac ptr prima data o cura de detoxifiere, vreau niste sfaturi...de la un timp, am luat in greutate am 87 kg la 168 cm, am bolboroseli in burta, ma simt fara chef, ma trage la somn.ce pot face si ce pot lua pentru detoxifiere.
4 comentarii
0
15-11-2013, ora 13:11
ionela83
Nu este medic/terapeut
ionela83
eu am facut detoxifiere cu fructe legume timp de o saptamana...in special mere, ele au fost cele care intradevar au avut un efect laxativ si detoxifiant...o saptamana nu e mare lucru si dupaia ai sa slabesti usor, eu am inceput regim de slabit, da slabeam foarte greu si asa am hotarat sa fac cura de detoxifiecare, acum slabesc usor, am dat jos 10kg in 2 luni...
0
16-11-2013, ora 01:39
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
FETELOR va dau un sfat prieteneste aveti mare grija cum dati jos zecile de kilograme ca sar putea sa le puneti inapoi inzecit.Eu am avut in 2009 la inceput 114 kg. dupa operatie si am slabit in circa 2 ani pana la 98 dar fara sa-mi ramana nici o cuta sau vergeturi, cu multe exercitii fizice la aparate in parc, bicicleta medicinala acasa, si pt. acel somn de care spunea fata mai inainte tratament pt. steatoza ficatului ( nu este foarte grav daca nu apuca sa dea in ciroza, ficatul se regenereaza), el da somnolenta la persoanele mai plinute, iar in 2011 am sarit la 106 repede si nu am mai reusit de atunci sa mai scad sub aceasta greutate si pt. ca acum nu am voie nici un fel de regim naturist ori de efort fizic, asa ca ma mentin la 106-107 de circa 5 luni numai prin cantarit dimineata si seara ca sa vad cat pot sa mananc. ASADAR VA SFATUIESC SA CANTARITI BINE BAFTA SI SPER SA MAI COMUNICAM.
0
16-11-2013, ora 11:52
ionela83
Nu este medic/terapeut
ionela83
da marton ai dreptate da tinand cont ca pana acum ceva timp am dus o viata sedentara plina de toate bunataturile cu care ma infruptam zilnic si mancam in exces si acum mancand sanatos, 3mese sanatoase totul fiert e si normal sa slabesti cam 5 kg pe luna luna, sa fim seriosi ca nu are cum altfel mai ales si daca ai de unde...acum la mine merge incet dar sigur, e si normal...sanatate multa si curaj
0
16-11-2013, ora 13:14
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
si tu ai dreptate dar sa stii ca organismul este pervers si isi ia masuri de precautie singur asa numitele praguri peste care e greu sa scazi, eu la unele ma chinuiam si 2 luni ca sa le trec, si apropo eu am pus 5 kg in numai o saptamana de craciun si revelion cand am fost plecat la rude si nu am avut cantar, dar e adevarat ca mam cam rasfatat cu mancare atunci zicand ca lasa ca o sa slabesc la loc dar de atunci nu am mai reusit sa scad nici macar cand am fost internat si operat, de multe ori radeam cu medicul spunandui ca daca tot ma taiat de ce nu mia facut si liposunctie parca asa se numeste nu?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Produse naturale pentru curățarea colonului (detoxifiere naturală)
  • Cum elimină corpul substanțele toxice?
  • Detoxifierea ficatului - o abordare științifică
  • Noi descoperiri legate de detoxifiere și prelungirea vieții
  • Detoxifierea corpului - metode, sfaturi și recomandări
  • Detoxifierea organismului - ce trebuie să știi
  •