Forum medical - întrebări și răspunsuri medicale
Faci mișcare sau ai vrea? Folosește aplicația Activ (by ROmedic)!
Forum medical Regulament Colaborare - răspunsuri

despre unghiile la picioare..micoza ?

25-08-2008, ora 21:17
Am urmatoarele problema la unghiile de la picioare s-a format sub ele o chestie galbuie si faramicioasa, nu mai cresc frumos creapa s-au se deformeaza.am inceput un tratament cu canesten crema, fac bai la picioare cu apa calda in care torn o lingurita de otet de mere, dupa care tai partea bolnava si le curat apoi le tamponez cu servetele ptr uscare dupa care dau cu betadina, dar nu am rezultate.ce ma sfatuiti. O intrebare e bine sa coninui sa tai unghiile si ce tratament sa urmez.
6 comentarii
28-08-2008, ora 00:00
Autor: midorin42 | Dr. Dorin Mihalache - Dermatovenerologie, Iasi
Aveti o onicomicoza, adica o ciuperca a unghiilor. In general aceasta nu se trateaza prin aplicatii locale de antimicotice, ci numai prin administrarea unor medicamente pe cale orala, sub indrumarea medicului dermatolog.
08-07-2009, ora 08:07
Buna ziua,va rog sa imi spuneti daca aceste onicomicoze netratate multi ani pot crea probleme pentru sanatatea intregului organism al omului ,inafara de faptul ca arata cum arata ..........inestetic si neplacut ......poate este o intrebare a carei raspuns este evident dar daca omul a incercat tratamente diverse si nu dau rezultat e bine sa te infunzi cu antibiotice etc???se poate scapa de nebunia asta de onicomicoza??
12-07-2009, ora 10:25
Autor: midorin42 | Dr. Dorin Mihalache - Dermatovenerologie, Iasi
Onicomicoza nu afecteaza intreg organismul!
Daca nu reusiti sa scapati de ea, fie aveti o ciuperca rezistenta la antimicoticele uzuale, fie aveti o boala asociata (cum ar fi diabetul) care determina recidive.
18-07-2009, ora 11:21
Va multumesc pentru raspunsul dumneavoastra.......adevarul e ca nu am urmat un tratament de lunga durata ci tratamente cu creme de scurta durata si probabil va trebui sa iau si pastile.Voi merge la un dermatolog ...sper sa gasesc pe cineva competent pentru a rezolva aceasta problema.
09-03-2010, ora 21:05
Autor: cristi2
Am un fel de ciuperca la unghii.Cand imi tai unghiiile imi zurge sange din unghie!!(nam mai vazut si auzit).CE sa fac?Nam luat nici un tratament.CE ma sfatuiti?Va rog ajutatima!!
11-03-2010, ora 21:17
Autor: midorin42 | Dr. Dorin Mihalache - Dermatovenerologie, Iasi
Aveeti nevoie de un control mai amanuntit! Mergeti la medicul de familie sa va indrume.
Adaugă un comentariu / răspuns


Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • MIT: Unghiile și părul continuă să crească după moarte
  • Acest site foloseste cookies. Continuand navigarea va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii OK