despre singulair

23-11-2010
ionelfelicia
Nu este medic/terapeut
ionelfelicia
Am gemeni de 1 an si 11 luni, am o problema cu ei;cam de la un an au inceput sa aiba episoade repetate de tuse seaca, care dupa 2-3 zile devine productiva si apoi se complica pana ajungem la antibiotic.
Tusea aceasta nu se termina bine ca incep dupa cateva zile iarasi si o luam de la capat.
Unul dintre ei a inceput de vreo doua saptamani sa aibe mai ales seara dispnee(o pauza de2 pana la 4 secunde intre inspir si respir)
Medicul pediatru m-a indrumat sa merg la alergolog ca le prescrie singulair.Nu stiu ce sa fac; am dubii in privinta singulairului si anume a efectelor adverse pe care le poate da.
Dumneavoastra ce ma indrumati sa fac?
Multumesc mult pentru atentie.
1 comentarii
0
24-11-2010, ora 10:26
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
Mie personal, Singulair-ul mi s-a parut una dintre cele mai bune "inventii" in materie de medicamente. Eu am avut astm cand eram mai mica, apoi episoade din acestea de tuse, si in momentul cand a aparut singulair, un pic mai tarziu de varsta copilariei- am luat doar cateva luni si a avut un efect foarte benefic. am cel putin 6 ani fara crize. nu am auzit pe nimeni sa se planga din cauza efectelor adverse- si l-am vazut prescris la foarte multi copilasi (practic pentru ei este cel mai benefic)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul