despre sarcina si vreau sa-mi raspunda un doctor

28-03-2009
gemeni
Nu este medic/terapeut
gemeni
ultimul ciclu lam avut pe data de 18 februarie prima zi si am avut un contact sexual neprotejat asa pe ciclu dar nu a ejaculat in interior si apoi mia mai continuat ciclul vreo 4-5 zile iar pe data de 8-9 martie am avut un alt contact sexual tot neprotejat dar atunci a ejaculat in interiorul vaginului si in data de 21 martie cind trebuia sa-mi vina ciclul mia venit doar 2 zile numai ma insemnat si apoi sa oprit.Mentionez ca am un ciclu menstrual de 31-34 zile, puteti sami raspundeti de la care act sexual am ramas insarcinata de la primul pe ciclu sau de la cel deal doilea din data de 8-9 martie, puteti sa-mi mai spneti cam dupa cit timp ai simtomele de greata de dimineata si somnolenta de la actul sexual.Rog raspuns urgent.
2 comentarii
0
29-03-2009, ora 11:37
Dr. Bociu Crina
Obstetrica-ginecologie, Londra
Dr. Bociu Crina
poţi să faci un test de sarcină, sunt unele care detectează sarcina la 7 zile de la actul sexual. şi cu greaţa şi altele depinde de la persoană la persoană. nu ar trebui să faci sex neprotej
0
29-03-2009, ora 14:31
gemeni
Nu este medic/terapeut
gemeni
multumesc pentru raspuns dar nu mi-ai precizat de la ce act sexual am ramas gravida de la cel pe ciclu de pe 18 februarie sau de la cel din 8-9 martie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.