despre pastilele lida daidai

28-08-2008
ada18
Nu este medic/terapeut
ada18
buna seara !!! ma numesc andreea, am 22 de ani si sunt noua pe acest forum pe care l-am descoperit din dorinta de a afla o parere de la un specialist despre aceste pastile pe care am inceput sa le iau de 2 zile. Am tot citit pareri pro si contra despre ele, insa sunt intr-adevar confuza si nu mai stiu pe cine si ce sa mai cred.nu stiu daca fac bine sau nu luandu-le in continuare.problema este ca nu numai eu le iau din dorinta de a slabi ci am "convins-o" si pe sora mea mai mare sa incepa si ea. De la plafarul de la care le-am achizitionat, vanzatoarea nu a stiut sa-mi ofere prea multe informatii despre ele, a putut numai sa le laude ca fiind bune pt ca le vinde foarte bine fetelor de varsta mea si probabil la fel de naive. Mi-am propus ca maine sa merg sa intreb si la farmacie poate ma poate ajuta farmacista macar sa stiu daca mai pot continua cu ele sau nu, pentru ca nu vreau ca sanatatea mea sa fie pusa in pericol, totusi ea este mai presus decat kilogramele acumulate in timp. Astept cu nerabdare raspunsul dumneacoastra care imi va fi de folos enorm de mult avand in vedere situatia atat de delicata in care ma aflu.Va multumesc mult!!!!!
2 comentarii
0
13-09-2008, ora 00:00
adriana 67
Nu este medic/terapeut
adriana 67
BUNA ADA! PASTILELE LI DA DAIDAIHUA, MAO ZI, DARLING TIAN RAN RAN JIAN FEI, EVOLUTION SLIM & SLENDER, EVOLUTION LIGHT AU FOST COMERCIALIZATE IN EUROPA INCA DIN 2006.FIRMA LI DA CARE LE-A DISTRIBUIT DIN OLANDA A SUSTINUT CA SUNT 100% NATURALE DAR NUMEROASE LABORATOARE DIN GERMANIA AU DEMONSTRAT CONTRARIUL. S-A DESCOPERIT CA ACESTE SUPLIMENTE ALIMENTARE CONTIN 26, 4mg SIBUTRAMIN. ACESTA SUBSTANTA ESTE ACCEPTATA IN GERMANIA DOAR
INTR-O DOZA DE 15mg/caps. SIBUTRAMIN ESTE INRUDIT CU MODERNELE TABLETE ANTIDEPRESIVE. DE ACEEA NU ESTE INDICAT SA SE IA IMPREUNA CU MEDICAMENTE ANTIDEPRESIVE SI NEUROLEPTICE. ACTIONEAZA LA NIVELUL SISTEMULUI NERVOS SI DUCE LA REDUCEREA APETITULUI DAR APAR NUMEROASE EFECTE CARDIOVASCULARE NEDORITE.
LI DAI DAI ETC... SUNT DE REGULA FOLOSITE DOAR DE PERSOANELE SUPRAPONDERALE CIND BODY MASS INDEX(BMI)
ESTE MAI MARE DE 30kg/m2..DECI LA VIRSTA TA NU CRED SA AI
UN BMI DE 30kg/m2 DE ACEEA NU ESTE INDICATA ADMINISTRAREA LOR. DACA FACI MULT SPORT SI ALIMENTATIA ESTE SANATOASA GREUTATEA CORPORALA TI SE VA REDUCE
FARA SA AI PROBLEME DE SANATATE.
MULT SUCCES
0
17-11-2008, ora 14:36
uffie
Nu este medic/terapeut
uffie
Buna, Ada!
Eu tocmai am terminat de luat 1 luna aceste pastile. Nu am slabit foarte mult, dar este vizibil, toata lumea imi spune ca am slabit. Pastilele iti reduc foarte mult pofta de mancare. La inceput ma speriasem pentru ca in pimele 3 zile nu imi era foame deloc iar apoi, timp de 2 zile imi era foarte foame! Dar am depasit cele 2 zile si apoi a revenit totul ca la inceput!
Este adevarat ca unele persoane au slabit f mult.dar depinde de organismul fiecaruia! Eu slabesc foarte greu si ma ingras foarte repede :(( Pe langa pastile, am renuntat la sucuri (cola) la dulciuri si mancam putina paine.
In fiecare zi am mers pe jos 2 km..Slabeam mai mult daca faceam si sport, dar... :P
Oricum, nu m'am simtit rau de la pastile ci din contra mult mai bine si mai increzatoare ca o sa slabesc pt ca nu mai aveam pofta de dulciuri!
Acum pot spune ca mananc sanatos...sper sa pot renunta DEFINITIV si la paine!
Bafta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.